İsmail Kartal'ın koltuğu sallantıda! İşte belirlenen iki yıldız aday...

Fenerbahçe'de eleştirilerin odağı olan teknik direktör İsmail Kartal'la yolların ayrılması durumunda iki aday belirlendi.

İsmail Kartal'ın koltuğu sallantıda! İşte belirlenen iki yıldız aday...
İsmail Kartal'ın koltuğu sallantıda! İşte belirlenen iki yıldız aday...
GİRİŞ 03.12.2023 00:08 GÜNCELLEME 03.12.2023 00:09
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Sezona İsmail Kartal yönetiminde 19'da 19 yaparak başlamasına rağmen son haftalarda düşüşe geçen ve son 5 maçta yalnızca 1 galibiyet elde eden Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

Sezon sonunda 2014 yılından bu yana özlemini çektiği şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 5. hafta karşılaşmasında Nordsjaelland deplasmanında 6-1'lik tarihi yenilgi ile dönen Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın geleceği merak konusu oldu.

A Spor'un haberine göre; 2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe; Sivasspor, Beşiktaş ve Spartak Trnava maçlarından 9 puan alınmaması halinde Kartal ile yollarını ayıracak.

Kanarya'nın Kartal ile yollarını ayırması halinde ise İtalyan çalıştırıcı Antonio Conte ve Alman çalıştırıcı Hansi Flick ile masaya oturacağı öne sürüldü.

İsmail Kartal bu sezon Fenerbahçe'nin başında 24 maçta görev aldı bu karşılaşmalarda 20 galibiyet 1 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 88
  • kartalcı 6 ay önce Şikayet Et
    Hacı İsmail bu feneri kanatlandırır adamda tefecilik yok riyakarlık yok namazında Bi zat yolu açıktır Allahın izniyle...
    Cevapla
  • brave heart 6 ay önce Şikayet Et
    Arap İsmail pasif futbolcuların üzerinde otorite kuramıyor fenerbahçe ağır geliyor
    Cevapla
  • Bedri 6 ay önce Şikayet Et
    İsmail Kartal hoca, çok değerli, çağdaş futbolu bilen, yetenekli ve başarılı bir Teknik Direktör. Son zamanlarda çok fazla şansızlık ve aksilikler üst üste gelmiş durumda. Fenerbahçe m İsmail Kartal hoca ile toparlanır ve çok başarılı sonuçlar elde eder. Yolun açık başarılarin artarak daim olsun İnşallah Fenerbahçe m...
    Cevapla
  • Efe 6 ay önce Şikayet Et
    Ben bir FB çeli olarak İsmail Kartal a olan güvenim 6-1 lik yenilgi sonrası sıfıra düştü
    Cevapla
  • Göksel 6 ay önce Şikayet Et
    Biz Aziz Başkanı daha çok ararız.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Eweeet Her seneki tiyatro yine oynanıyor. İyi giden bir takıma müdahele et. Sonrası malüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle