Fenerbahçe'den Ozan Zeybek için sert açıklama! "Özür dilenmezse..."

Trendyol Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, A Spor yorumcusu Ozan Zeybek ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden sert bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den Ozan Zeybek için sert açıklama! "Özür dilenmezse..."
Fenerbahçe'den Ozan Zeybek için sert açıklama! "Özür dilenmezse..."
GİRİŞ 02.12.2023 16:42 GÜNCELLEME 02.12.2023 16:51
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, A Spor yorumcusu Ozan Zeybek ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı. 

"ÖZÜR DİLENMEZSE TESİSLERİMİZE ALMAYACAĞIZ"

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"A Spor adlı televizyon kanalında yorum kisvesi altında kendi kişisel reklamını yapmaya çalışan bir şahıs hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Ozan Zeybek isimli bu şahıs bugün ekrandan sergilediği tavırla haddini ve sınırını fazlasıyla aşmıştır.

Özür açıklaması yapılmazsa kurumun görevlileri tesise kabul edilmeyecek

Şahsi görüş çerçevesinde kesinlikle değerlendiremeyeceğimiz, tam olarak haddini aşan bu tavırdan hareketle; aynı ekranlardan özür açıklaması yapılmadıkça bugün itibarıyla ilgili kurumun herhangi bir görevlisini hiçbir tesisimize kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz" 

(Görüntü A Spor'dan alındı)
OZAN ZEYBEK NE DEMİŞTİ?

Bugün, A Spor ekranlarında yayınlanan bir programda Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulunan yorumcu Ozan Zeybek, beklenmedik şekilde eline bir balon alıp şişirerek "Fenerbahçe iyi oynuyordu, iyi teknik adam var diye bir tane algı oluşturuldu. Böyle bir balon gibi şişirildi" ifadelerini kullanarak elindeki balonu patlatmıştı. 

Bu görüntülere sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Işıltılı Gözler 7 ay önce Şikayet Et
    Bu hafta hakemi suçlayacak yüzleri yok. Gazeteciye sardılar UEFA yı da istifaya davet etmeyi façaları yemedi.Demekki illa kabahatlerini örtbas edecekler
    Cevapla
  • bayburtlu 7 ay önce Şikayet Et
    Bu kulüp doktoru ne iş yapar bu kadar sakat futbolcu geriye hala dönemedi yazık ya koskoca Fenerbahçe adam gibi bir doktor bulamıyosan yazıklar olsun giden geri dönmüyor acep nedendir
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    hakemler bitti simdi yayincilari tehdit ediyorsunuz.mhk tff derken azitti bu şikebahçe
    Cevapla
  • Yunus1967 7 ay önce Şikayet Et
    Eleştiren bir yorumcunun bu kader destek gördüğünü dikkate alıp, ders çıkarmazsan Fener kaybeder, insan bu kadar inatçı olmaz, orta saha çökmüşken, Ferdi veya İrfanı orta sahada denemedi ya , kendi ipini çekti ismail hoca.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle