Fenerbahçe'de Fred gelişmesi!

Fenerbahçe'de Fred, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçe'de Fred gelişmesi!
Fenerbahçe'de Fred gelişmesi!
GİRİŞ 01.12.2023 21:27 GÜNCELLEME 01.12.2023 21:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında 4 Aralık Pazartesi günü sahasında EMS Yapı Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelerek antrenman öncesinde takımla bir toplantı yaptı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Danimarka'nın Nordsjaelland ekibi karşısında yaşanan 6-1 mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu ifade eden Ali Koç, takımın böyle bir maçın ardından büyük bir reaksiyon göstermesini beklediğini oyunculara iletti.

Takım olarak birlikte kaybedilip, birlikte kazanıldığının altını çizen Koç, takımda yüksek kariyerli ve tecrübeli oyuncuların bulunduğunu, onların önderliğinde yeniden bir galibiyet serisi yakalayan takım kimliğine bürüneceklerine inandığını söyledi.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı.

Nordsjaelland ile oynanan maçta ilk 11'de görev alan oyuncular ise antrenmanı yenilenme çalışmasıyla noktaladı.

Sakatlığı geçen Brezilyalı futbolcu Fred antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Sarı-lacivertli takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    recep geçen haftaya bak Haybeden üç puan aldınız Hakemler sayesinde bir de hakemlere sallıyorsun. veryansın ediyorsun
    Cevapla
  • recep 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçede her sene aynı seneryo kim yazıyor bunu bilemiyorum ama son on senedir hiç değişmiyor transfer edilirken yere göge sıgdırılamayankucak dolusu avro dolar ödenen futbolcular iki üç hafta sonra geri vitesle oynuyor bu kadar acemilik çok uzun sürüryor sayın başkan ve yönetimini çok üzülüyorum işleri zor şampiyonluk beklemesinler çünkü bu TFF ve hakemlere yenmek çok zor
    Cevapla
  • Aslantepe 5 ay önce Şikayet Et
    Sen önce adını bile söyleyemediğimiz takımımı yenmelisin. Elli bin nüfuslu kasaba takımından utanmadan 6 gol yemişsin daha federasyon, hakem diyorsun. Ağlamanında bi edebi olmalı
    Cevapla
  • çağrıbey 5 ay önce Şikayet Et
    ismail kartal balonu sönmeye başladı
    Cevapla
  • Mehmet Şefik 5 ay önce Şikayet Et
    her sezon. aynı film Fenerbahçe de aşağı doğru. forum
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç bu seferde geç kalma,İsmail kartalı gönder,montella veya Nuri sahini getir takımın başına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle