Flaş mağlubiyet sonrası Ali Koç futbolcularla görüştü

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 6-1 kaybedilen Nordsjaelland maçı sonrası takımı Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde ziyaret etti. Koç, futbolcularla görüşme gerçekleştirdi.

Flaş mağlubiyet sonrası Ali Koç futbolcularla görüştü
Flaş mağlubiyet sonrası Ali Koç futbolcularla görüştü
GİRİŞ 01.12.2023 21:07 GÜNCELLEME 01.12.2023 21:07
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Sezona  19'da 19 galibiyetle giren Fenerbahçe, son 5 maçında 1 galibiyet alabildi. Sarı lacivertliler son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmanda Nordsjaelland'a 6-1 kaybetti. Grupta 3. sıraya gerileyen Fenerbahçe gruptan çıkma şansını sürdürdü. 

Maçın ardından İstanbul'a dönen Fenerbahçe, pazartesi günü oynanacak Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tesislere giderek futbolcularla görüşme gerçekleştirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: 

"Başkanımız Ali Koç, takımın böyle bir maçın ardından büyük bir reaksiyon göstermesini beklediğini oyunculara iletti. Takım olarak birlikte kaybedilip, birlikte kazanıldığının altını çizen Başkanımız Ali Y. Koç, takımda yüksek kariyerli ve tecrübeli oyuncuların bulunduğunu, onların önderliğinde yeniden bir galibiyet serisi yakalayan takım kimliğine bürüneceklerine inandığını söyledi."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 33
  • Fikret 7 ay önce Şikayet Et
    Başkan,bu maçta VAR ile ilgili bir sözün yok .Şaşırtın bizi.
    Cevapla
  • ÖMER 7 ay önce Şikayet Et
    ne görüştü acaba azmı yediniz dedi çok yemeliydiniz demiştir kesin
    Cevapla
  • cellat 7 ay önce Şikayet Et
    başkan klüb doktorlarını hemen kovun en büyük sorun sağlık ekibinde...
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Fener taraftari umarim adil bir ekilde düsünerek anlamistir süper ligde kazanilan maçlarin nasil kazanildigini
    Cevapla
  • GERÇEK 7 ay önce Şikayet Et
    11 hafta boyunca attığı her gol 3-5 dk incelendi. Verilmeyen penaltıları iptal edilen golleri kasıtlı verilen kartları herkes gördü. 51 maçtır kırmızı görmeyen 40 maçtır aleyhine penaltı verilmeyen penaltımsı ofsaytımsıları yetmezmiş gibi faullü golleri geçerli sayılan takımın adalet vurgusu yapmasını kimse anlayamaz.
    Cevapla
  • vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    fenerin başında durduğun her gün fenere zarar neye inanıyorsan onun aşkına git fener kurtulsun taraftar kalmadı başarı hiç yok parayıda hersene akılalmaz transferlerle borca borç kattın.sen bu işi bilmiyon git verirlerse şirketlerinizden birini yönet.ne olur istifa et ne olur yalvarıyoruz sen o koltuğun adamı degilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle