Maç bitti, ortalık karıştı! İrfan Can Kahveci bir taraftarın üstüne yürüdü

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland karşısında 6-1 mağlup olduğu maçın son düdüğünün çalmasının ardından oldukça üzgün ve gergin olduğu görülen İrfan Can Kahveci bir taraftarın üzerine yürüdü.

GİRİŞ 01.12.2023 11:25 GÜNCELLEME 01.12.2023 11:26
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi 5. hafta maçında karşılaştığı Nordsjaelland karşısında yediği 6 golle büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe'de moraller hayli bozulurken karşılaşmanın yankıları da sürüyor.

MAÇ BİTTİ ORTALIK KARIŞTI

6-1'lik skorla sonuçlanan mücadelede son düdüğün çalmasıyla büyük üzüntü yaşayan Fenerbahçeli futbolcular adeta yıkılırken, milli futbolcu İrfan Can Kahveci, son düdüğün ardından tribünlerle tartışma yaşadı.

STAT GÜVENLİĞİ ARAYA GİRDİ

Tribünlerin üstüne yürüdüğü görülen Kahveci'yi stat güvenliği ve takım arkadaşları sakinleştirmekte zorlanırken, o anlar sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi.

İŞTE O ANLAR...

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 93
  • Harbici 5 ay önce Şikayet Et
    Karşınızda tuzla spor yok ne oldu Ali.
    Cevapla
  • Adem 5 ay önce Şikayet Et
    Adamlar Galatasaray taraftarı Fener ağlama diye bağırıp ağır küfürler ediyorlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz
    Cevapla
  • Trakyalı 5 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray taraftarları yememiş içmemiş Danimarka'da fenevin 6-1 yenileceğini hesaplamışlar fenevin Danimarkada ki maçına 100 lerce euro verip gitmişler 2 saat beklemişler ne için fenev ağlama diyip i. kahveciyi kızdırmak için. Vay be çok iyi senaryo BİLGİ SAHİBİ olmak çok başka bişey çok...
    Cevapla
  • Kafkasyalı 5 ay önce Şikayet Et
    Utanmadan yenilgi in faturasını hırsını taraftardan çıkarma senin ezikliğini ortaya çıkarır
    Cevapla
  • Aydın AYVAZ 5 ay önce Şikayet Et
    Rezalet. Şu skordan sonra eğ kafanı gir soyunma odasına, daha neyin artistliğini yapıyorsun
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    kimin üstüne yürüyorsun sen, milyonlarca Euroyu cebe indirip üstüne kabadayılık olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle