Rıdvan Dilmen: Bugün gördüğüm rezaleti nasıl konuşacağım bilmiyorum!

Rıdvan Dilmen, Sports Digitale Youtube kanalında Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'a farklı mağlup olduğu maçı yorumladı.

Rıdvan Dilmen: Bugün gördüğüm rezaleti nasıl konuşacağım bilmiyorum!
Rıdvan Dilmen: Bugün gördüğüm rezaleti nasıl konuşacağım bilmiyorum!
GİRİŞ 01.12.2023 09:37 GÜNCELLEME 01.12.2023 11:16
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Danimarka ekibi Nordsjaelland ile temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. hafta maçında kozlarını paylaştı. Sarı - lacivertliler, Right to Dream Park'ta oynanan müsabakada tarihinin en ağır yenilgilerinden birini aldı ve sahadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçeli futbolseverler; takımlarının performansını eleştirirken, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den de sert bir eleştiri geldi.

İşte Dilmen'in Sports Digitale'deki yorumları;

"RADİKAL KARARLAR ALINMALI"

"Bugün gördüğüm rezaleti nasıl konuşacağım bilmiyorum! Fenerbahçe radikal kararlar almalı. Fenerbahçe’yi bu hale düşürmeye kimsenin hakkı yok."

"PROGRAM YAPACAK HALİM YOKTU"

"Maçı izledikten sonra program yapacak halim yoktu. Bunu hesaplarken de üzülerek hesaplıyorum altını çizeyim. Ludogorets'le ikili averajımız aynı, averajımız -2 hatta. Ludogorets 7 yemişti Nordsjaelland'dan ve bizim averajımız daha kötü. Fenerbahçe gruptan hala lider çıkabilir ama bunları hesaplamak bile bana zul geliyor"

"BUNLAR HARİCİ 4 OYUNCU SÖYLEYİN"

"Bana Fenerbahçe'nin Osayi, Djiku, Becao, Ferdi, İsmail, Szymanski, Fred, Tadic, Dzeko, İrfan Can'ın dışında bu takımı zorlayacak 4 oyuncu söyle. Bulgaristan'da Trabzon'daki kayıplar. Oosterwolde her şeye rağmen iyi bir yedek olabilir. Mert Hakan da olabilir mesela ama listeye yazılmadı."

"BUGÜNLERİ GÖRDÜĞÜMÜ HEP SÖYLEDİM"

"İsmail hoca haklı olarak lige konsantre oldu. Taraftar da artık şampiyon olalım diyor sadece. Gruplar da güle oynaya çıkarız görüntüsündeydi. Twente maçında dahi İsmail hoca ikinci takımıyla çıkmıştı kendisine göre. Ligde bugünleri gördüğümü hep söylüyordum. İlk 11 dışında kalan oyuncuların havlu attığını görüyordum"

"6 GOL YİYORSUN, SARI KART BİLE GÖRMÜYORSUN"

"Grup liderliğini bu gece için konuşursam ben olsam izlemem. Skordan bağımsız soruyorum, futbolculardan kaç sarı kart var. Tahammül edemediğim şeyler bu. Yok! 6 gol yiyorsun sarı kart görmüyorsun. 5-1'ken oyuncun giriyor akrabasıyla muhabbet ediyor tribünden. Bir Fenerbahçe hastası olarak böyle birşeye tahammül edemem. Lider olsan ne olur, olmasan ne olur"

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • Fırat Kaplan 4 ay önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak utandım.Bir takım bu kadar ruhsuz olamaz.Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    hoca senin zamanındaki 7.1 lik sigma olomok maçınıda anlat dinleyelim iyi oluyo
    Cevapla
  • GÜZELCE 4 ay önce Şikayet Et
    Ben hala umutluyum bir kaç güne kalmaz Ali Koç istifa eder. Israr etmez artık
    Cevapla
  • GÜZELCE 4 ay önce Şikayet Et
    Gsnin uzmanlık alanı onlarca örnek var. Taze misal Rize maçı. Yavuz hırsız misali
    Cevapla
  • GÜZELCE 4 ay önce Şikayet Et
    Ez cümle Ali Koç olmuyor ısrar etme istifa et. Artık umut tacirliğini bırak. Taliplerin korkulu rüyası Kadıköy yol geçen hanı oldu sayende. Abdülkerimi, Zahayı kaptırdın. Yerlerine kimi aldın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle