Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar? İşte tüm ihtimaller...

Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, deplasmanda Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olarak tur umutlarını son maça bıraktı. Peki Fenerbahçe nasıl tur atlar? İşte tüm olasılıklar...

Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar? İşte tüm ihtimaller...
Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar? İşte tüm ihtimaller...
GİRİŞ 01.12.2023 09:18 GÜNCELLEME 01.12.2023 09:26
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe bir puan alması halinde gruptan çıkmayı garantileyeceği maçta Nordsjaelland'a deplasmanda 6-1 mağlup oldu. İşte Fenerbahçe'nin gruptan çıkma olasılıkları...

Nordsjaelland hezimeti sonrası Ludogorets'in deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup etmesinin ardından Fenerbahçe grupta 3. sıraya geriledi.

Fenerbahçe grubunun son maçında sahasında Spartak Trnava'yı konuk edecek. Nordsjaelland ise Ludogorets deplasmanına çıkacak.

Sarı-Lacivertliler, tur şansı kalmayan Trnava'yı mağlup etmesi durumunda gruptan çıkmayı başaracak.

Fenerbahçe, Trnava'yı mağlup edip Ludogorets-Nordsjaelland maçının berabere bitmesi halinde temsilcimiz grubunu lider tamamlayacak.

Fenerbahçe sahasında Trnava ile berabere kalması durumunda Nordsjaelland'ın Ludogorets'i mağlup etmesini bekleyecek ve bu olasılıkların gerçekleşmesi halinde Sarı-Lacivertliler gruptan 2. olarak çıkacak.

Fenerbahçe, Trnava'ya yenilmesi halinde ise yine Nordsjaelland'ın Ludogorets'i farklı mağlup etmesini bekleyecek. (Fenerbahçe ikili averajda eşit olduğu Ludogorets'in genel averajda -1 gerisinde bulunuyor.)

GRUBU LİDER BİTİRMEK NEDEN ÖNEMLİ?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider tamamlayan takımlar direkt olarak son 16 turuna yükseliyor.

Gruplarını 2. bitiren takımlar ise UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 3. bitirip Konferans Ligi'ne düşen takımlarla play-off turu oynuyor.

PUAN DURUMU

1- Nordsjaelland: 10 puan, +11 averaj

2- Ludogorets: 9 puan, -1 averaj

3- Fenerbahçe: 9 puan, -2 averaj

4- Spartak Trnava: 1 puan, -8 averaj

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • teknik 5 ay önce Şikayet Et
    buradaki yenilginin hatası ismail hocanın çünkü 2 stoper kalenin önünde durup gelen şutları kesecekler geçse bile kaleci kurtarır.savunma arkasına atılan toplar hep gol oluyor çünkü stoperler yerinde durmuyor ortada geziniyor.bu sorunun çözülmesi gerekir.4 lü savunma yerinde dursa hiç gol yemez fb. ayrıca rakip kale önünde çoğalıp sürekli pres ve pas yapıp gol aramalıdır.
    Cevapla
  • Karamanlı 5 ay önce Şikayet Et
    FB bir farkla galip gelip diğer maç berabere biterse, eksi averajla lider olan ilk takım olarak tarihe geçecek. Bunu ancak FB başarabilir. Yüz karası
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    çıkmaması daha iyi olur, bu utanç yeter
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe gruptan çok kolat çikmasi için tff den hakem atanmali
    Cevapla
  • Cik Cik 5 ay önce Şikayet Et
    Ağlak FB'ye hakemler yardım etmezse olacağı budur... Neden futbolculara kızıyorsunuz ki......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle