Dusan Tadic hezimeti değerlendirdi! "Utanç doluyuz"

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, Nordsjaelland karşısında alınan 6-1'lik mağlubiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Dusan Tadic hezimeti değerlendirdi! "Utanç doluyuz"
Dusan Tadic hezimeti değerlendirdi! "Utanç doluyuz"
GİRİŞ 01.12.2023 02:09 GÜNCELLEME 01.12.2023 02:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. maçında Nordsjaelland deplasmanına çıktı. Mücadeleyi 6-1 kaybeden sarı-lacivertliler, 9 puanda kaldı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"ÖZÜR DİLİYORUZ"

Sırp oyuncu, üzüntülü olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Üzücü bir akşamdı! Gerçekten utanç doluyuz. Fenerbahçe için bu kadar farklı bir mağlubiyet mümkün olmamalıydı. Özür diliyoruz. Buraya gelen taraftarlarımız böyle bir sonucu hak etmedi. Yapmamız gereken şeyleri yapamadık. Rakibe çok fazla izin verdik. Planımız bu değildi, agresif olmaktı. Planımızın tamamen tersine işler yaptık. Zihnen ve duruş olarak istediğiniz oyunu ortaya koyamazsanız böyle bir sonuç ortaya çıkar. Pazartesi günü oynayacağımız maça odaklanacağız. Gruptan çıkabilmek adına elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Trnava maçında en iyisini ortaya koymak isteyeceğiz. Sonrasında neler olacağını göreceğiz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • özkan 5 ay önce Şikayet Et
    adamın formasında gram çamur olmuyor.teknik direktörlük yapacaksa futbolu bırakması lazım
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    YATARSANIZ, Oynayan, koşan KAZANIR...
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Görüyoruz ki hakemlerin yardımı olmadan fb ne halde
    Cevapla
  • Bnas29 5 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu 12 ,13,14. Adamlarının hakemler Turkiyede mi kaldı. TURK futbolunu katleden FB takımını esefle kınıyorum. Başarı kaynaklarının da her zaman hakem olduğunu beyan ediyorum
    Cevapla
  • birkan 5 ay önce Şikayet Et
    Türk hakem arda kardeşler olsaydı kesin alırdınız maçı dimi :)
    Cevapla
  • İbrahim Sönmez 5 ay önce Şikayet Et
    çok yazık dışarıya karşı bile birlik ve beraberlik içinde olamıyorsak biz nasıl bir milletiz acaba? Halâ senlik benlik duygusu var kesin alırdınız ne demek el âlem bize karşı her şey de top yekün birleşiyor bizim düştüğümüz duruma bakın bir savaş çıksa düşmanın bir kurşununa gerek yok biz sen şusun ben buyum diye birbirimizi öldürürüz zaten her gün haberler basit cinayetleri veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle