Fenerbahçe'den Ahmet Necat Aydın sürprizi

Fenerbahçe'de art arda yaşanan sakatlıklar sebebiyle Nordsjaelland maçında Ahmet Necat Aydın'a görev verilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'den Ahmet Necat Aydın sürprizi
Fenerbahçe'den Ahmet Necat Aydın sürprizi
GİRİŞ 30.11.2023 09:43 GÜNCELLEME 30.11.2023 09:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklara son olarak Ferdi Kadıoğlu da eklenince teknik direktör İsmail Kartal, Nordsjaelland maçına bambaşka bir kadroyla çıkmaya hazırlanıyor.

Oosterwolde stoper sakatlıkları sebebiyle bir süredir bu bölgede görev alırken, Ferdi Kadıoğlu'nun yokluğu sonrası Fenerbahçe'de Nordsjaelland maçında sol bekte kimin oynayacağı merak konusu.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın sol bekte Ahmet Necat Aydın'a görev vermesi bekleniyor. Genç futbolcu, Fenerbahçe'nin B listesinde yer alıyor.

Ahmet Necat Aydın kimdir?

Fenerbahçe altyapısında yetişen Ahmet Necat Aydın, 2005 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1.80 boyundaki Ahmet Necat Aydın sol bekin yanı sıra orta sahanın solunda da görev alabiliyor.

Ahmet Necat Aydın, Süper Lig'deki Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Nordsjaelland ve Ludogorets maçlarının kadrosunda bulunmuş ancak süre alamamıştı.

Ahmet Necat Aydın, U19 Süper Lig'de ise 7 müsabakada toplam 630 dakika oynadı ve skor katkısı veremedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • C.Türk 7 ay önce Şikayet Et
    Acıbadem'den yedek Adam alın? :)
    Cevapla
  • MtKc 7 ay önce Şikayet Et
    Gençlere böyle maçlarda şans vermek lazım. Onların mücadelesi yeter. Hatta lig maçlarında bile ara sıra oynatmak lazım. Hep aynı oyunculara forma vermek takım içi rekabeti yok ediyor. Nasıl olsa ben yedek oyuncuyum diye mücadele etmiyorlar. Küskünlükler başlıyor. Hep aynı oyuncularla lig bitmez. Arada lig maçına Batshuayi ile başlasan ne kaybedersin. Dzeko çok mu iyi sanki?
    Cevapla
  • Nevşehirli 7 ay önce Şikayet Et
    Fazla gol atılan maçlarda azda olsa gençlere süre verilseydi bu gençler daha bi özgüvenle çıkarlardı.Bu kadarını düşünemeyenler ne yazık ki fb de hocalık yapıyorlar...
    Cevapla
  • Fenerli 7 ay önce Şikayet Et
    Yedeklerle oyna hocam.
    Cevapla
  • Gözü kara 7 ay önce Şikayet Et
    Fenerin doktorlari kovulmali bu ney yahu hep sakatlik hic iyi olmuyor acemi kulub bilincsiz hazir oyuncuyla bu kadar ilerler ancak seson sonu kendini üçüncü sirada bulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle