Fenerbahçe'de Fred için karar verildi

Fenerbahçe, sakatlığını atlatan Fred'le ilgili planlamasını yaptı. Sarı-Lacivertlilerin Fred için asıl hedefi derbi.

Fenerbahçe'de Fred için karar verildi
Fenerbahçe'de Fred için karar verildi
GİRİŞ 30.11.2023 09:28 GÜNCELLEME 30.11.2023 09:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Pendikspor maçında sakatlanan Fred, ligdeki Trabzonspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Ludogorets maçında forma giyememişti.

Fenerbahçe, bu akşam oynanacak Nordsjaelland maçının kafilesinde de yer almayan Fred için asıl hedefini belirledi.

Sakatlığını tamamen atlatan ve bir süredir takımla çalışmalara başlayan Fred, Nordsjaelland maçı sonrası ligde oynanacak Sivasspor müsabakasında süre alacak.

Fenerbahçe, Fred'le ilgili asıl planlarını Beşiktaş derbisi üzerine yapıyor. Brezilyalı orta saha oyuncusunun dev maçta yüzde 100 hazır hale getirilmesi hedefleniyor.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde 9 Aralık tarihinde deplasmanda Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Ey yönetim ve teknik ekip siz sakatların durumunu proğramını hiçmi saglık ekibine sormuyorsunuz. Sorun doktor fayda kovun gitsin yok proğrama uymayan topçu fayda basın cezaları ama nerdeee kim ilğilenecek bizim mal cengiz ve sığır rain kentimiz ve bunları alan çokkk muhteşem üstü bir başkanımız var. Erdem temur dahi takım yönetmede seni ikiye çarpar
    Cevapla
  • C.Türk 5 ay önce Şikayet Et
    Geçin bunları? Fenerbahçe Doktorları bu işi bilmiyor ? bakın Galatasaray Doktorlarına İcardi ve elinde çatlak olan Muslera hemen öbür hafta Sahada..ama Fenerbahçe'de ise sakatlar Papatya falı gibi ne zaman oynayacakları belli değil? :)
    Cevapla
  • Sedat3 5 ay önce Şikayet Et
    ismail kartal hep bahaneler arkasına sığınıyor. Herkese şirin görünerek şampiyon olunmaz. Çekirge misali bir iki zıplar sonra başaşağı yuvarlanirsin.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 5 ay önce Şikayet Et
    İyi insan olmak takımı şampiyon yapmıyor. Gerçekleri görmek lazım. GS ye bakıyoruz nasıl mücadele ediyor bizimkisi ismini bile teleffuz edemediğimiz daha önce hiç bilmediğimiz takım için yenmek için oynayacağız diyor. Bu mu büyük takım teknik direktörü. Zor anlarda çözüm üretemiyor. Gelecek için ışık vermiyor. Takımın hepsi de sakat olsa yedek oyuncuların hepsi Karagümrükten daha güçlü..
    Cevapla
  • MtKc 5 ay önce Şikayet Et
    Ayrıca İsmail hocanın iyi bir insan olması bile yeter. Etrafımızda o kadar kötü insan var ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle