Ferdi Kadıoğlu'nun son durumu belli oldu!

Fenerbahçe'nin Vavacars Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta sakatlanan Ferdi Kadıoğlu'nun son durumu belli oldu.

Ferdi Kadıoğlu'nun son durumu belli oldu!
Ferdi Kadıoğlu'nun son durumu belli oldu!
GİRİŞ 29.11.2023 12:56 GÜNCELLEME 29.11.2023 12:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, kadro kurmakta zorlanıyor. Mert Müldür ve Samet Akaydın'ın listede bulunmaması ve sakat oyuncuların fazlalığı, deneyimli hocayı düşündürüyor. Son olarak Vavacars Fatih Karagümrük maçında dizine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Ferdi Kadıoğlu, camiada endişe uyandırmıştı. Sağlık kontrolleri yapılan yıldız futbolcunun son durumu belli oldu.

Ferdi Kadıoğlu'nun Karagümrük maçı sonrası mixed zone'dan hafif sekerek ayrıldığı görüldü.

Bu sezon 17'si ilk 11'de olmak üzere 18 maçta şans bulan Ferdi Kadıoğlu takımın vazgeçilmezleri arasına adını yazdırdı. Taraftarın sevgilisi konumundaki Ferdi Kadıoğlu, futboluyla Avrupa devlerini peşine takmış durumda.

Özellikle Alman devleri Bayern Münih ve Borussia Dortmund, başarılı oyuncu için önemli bir yarış içinde. Fenerbahçe'nin en önemli oyuncuları arasında yer alan 24 yaşındaki oyuncuda korkulan olmadı.

DURUMU CİDDİ DEĞİL!

Sağlık ekibinin son kontrolleri yaptığı Ferdi Kadıoğlu'da ciddi bir duruma rastlanmadı.

Yoğun maç trafiğine girecek olan Fenerbahçe'de teknik heyet, Ferdi Kadıoğlu'nu Nordsjaelland maçında dinlendirme kararı aldı.

Konferans Ligi'nde forma giymesi beklenmeyen yıldız oyuncu, Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Sivasspor maçında sahada olacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    keske avrupa macinda olsaydida sivas macinda olmasaydi
    Cevapla