Fenerbahçe'ye 3 isimden müjdeli haber

Son haftalarda yaşanan sakatlıklar sebebiyle sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'ye milli ara iyi geldi. Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan 3 futbolcu takıma döndü.

Fenerbahçe'ye 3 isimden müjdeli haber
Fenerbahçe'ye 3 isimden müjdeli haber
GİRİŞ 23.11.2023 17:20 GÜNCELLEME 23.11.2023 17:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Özellikle stoper hattında yaşanan sakatlıklar nedeniyle as kadrosunu bozmak zorunda kalan Fenerbahçe, milli arada yara sardı.

Sarı-Lacivertlilerde Cengiz Ünder, Joshua King ve Emre Mor sakatlıklarını tamamen atlatarak takıma döndü.

4 FUTBOLCUNUN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Fred, Mert Hakan Yandaş, Alexander Djiku ve Serdar Aziz'in tedavisi ise sürüyor.

Adana Demirspor maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Bright Osayi-Samuel ise Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyecek.

Milli araya lider giren İsmail Kartal'ın öğrencileri, Süper Lig'in 13. haftasında pazar günü Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    stoperler sakatlandı. takım çöktü maalesef
    Cevapla
  • Osmanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Becao için maç sonu önemli değil dedi kartal ortada yok. Milli takım sonrası fred djiku gelecek dediler ortads yok. Nasıl sakatlık veya nasıl sağlıkçı bunlar
    Cevapla
  • Sadık 5 ay önce Şikayet Et
    Fred, Mert Hakan Yandaş, Alexander Djiku ve Serdar Aziz milli aradan sonra bekleniyordu. Ya iletişimde sıkıntı var ya da sağlık ekibinde
    Cevapla
  • Ercan 51 71 5 ay önce Şikayet Et
    Kulüp doktorunu biran önce göndermeleri gerekiyor bu ne yaw oyuncular neredeyse sezonu kapatacaklar doktor nasıl tedavi ediyor Ali başkan el atması lazım
    Cevapla