Fenerbahçe'de Lincoln-Zajc planı devreye girecek!

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique'nin takıma dönmesinin ardından, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'ın ara transfer döneminde başka bir takıma kiralık ya da bonservisiyle gönderilebileceği ileri sürüldü.

Fenerbahçe'de Lincoln-Zajc planı devreye girecek!
Fenerbahçe'de Lincoln-Zajc planı devreye girecek!
GİRİŞ 21.11.2023 11:05 GÜNCELLEME 21.11.2023 11:05
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın gözde futbolcusu Miha Zajc'ın ocak ayında sarı lacivertli takımdan gönderilebileceği iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon mart ayında çapraz bağ yırtığından sakatlanan Lincoln'ün 2 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.

25 yaşındaki oyuncunun geri dönüşü en çok İsmail Kartal'ı sevindirirken, Sambacı'nın birçok mevkide oynayabilmesi deneyimli teknik adamın elini rahatlatacak. Jorge Jesus döneminde sol bekte forma giyen Lincoln, kanatlarda ve forvet arkasında da takıma katkı verebilir.

Özellikle Szymanski'nin alternatifsiz olması teknik heyeti zora sokarken, Lincoln bu alanda da şans bulacak. Lisansı dondurulan Brezilyalı oyuncu, 14 yabancı kuralından

Yönetim, devre arasında Zajc'ı kiralık ya da bonservisi ile elden çıkarıp yerine 25 yaşındaki Lincoln'ü kadroya dahil etmek için hazırlanıyor.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • yedek 5 ay önce Şikayet Et
    zac bi işe yaramadı oynadığı maçlarda fb bir kişi eksik oynadı galibiyet olamadı. linkolin asistleri mükemmel.
    Cevapla
  • hızıroğlu 5 ay önce Şikayet Et
    İyi bir yedek olur
    Cevapla
  • Kalaycı 5 ay önce Şikayet Et
    Lincoln iş yapmaz, adam koşmuyor, durarak top oynuyor, şimanski koşuyor pres yapıyor, bana göre kesinlkle şimanski nin alternatifi falan değil.
    Cevapla
  • Smayil 5 ay önce Şikayet Et
    Sanki Alex Koşuyordu
    Cevapla
  • Emrah lök 5 ay önce Şikayet Et
    Bu adam cok is yapar bence yanlis biliyon
    Cevapla
  • Fahrı 5 ay önce Şikayet Et
    Lıncon ıs yapar fenerde boş adam degil ama zajc ıyi ancak bir kademe altta
    Cevapla
  • zahow 5 ay önce Şikayet Et
    ikiside paket yapilmali zacj kendini cok abartti vasat bir oyuncu…linocnl sakatliktan cikti kendine gelene kadar lig biter ikiside gonderilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle