Osayi Samuel'e 3 yıllık sözleşme teklifi!

Fransız kulübü Rennes'in transfer gündeminde olan Bright Osayi Samuel'in sözleşmesini uzatmak isteyen Fenerbahçe, Nijeryalı futbolcunun ücretine zam yapacak.

Osayi Samuel'e 3 yıllık sözleşme teklifi!
Osayi Samuel'e 3 yıllık sözleşme teklifi!
GİRİŞ 17.11.2023 13:21 GÜNCELLEME 17.11.2023 13:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunun devre arasında İngiliz ekibi Queens Park Rangers'tan 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Osayi Samuel ile yeni sözleşme için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Nijeryalı futbolcunun 30 Haziran 2025'te sona erecek sözleşmesini son yıla girmeden uzatmak isteyen sarı lacivertliler, 25 yaşındaki oyuncuya devre arasında 3 senelik kontrat önerecek. Osayi'nin 600 bin Euro olan maaşına da zam yapılacak.

Fransa Ligi'nden Rennes'in yakından takip ettiği oyuncu için temasa geçmesi beklenirken, F.Bahçe ise bu tekliften önce imzayı attırıp Osayi'nin kafasının karışmasına engel olacak.

Jorge Jesus döneminde ayrılığın kıyısına gelen Nijeryalı sağ bek bu sezon idmanlardaki pozitif enerjisini sahaya da yansıtıp takımın vazgeçilmezlerinden oldu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    eksantrik yorumlar var akıl tutulması oluyor normal
    Cevapla
  • Anti cincon 5 ay önce Şikayet Et
    Boş yorum yapan cahiller transferden kim kaç para kazanmış araştırın bakalım
    Cevapla
  • Levrock 5 ay önce Şikayet Et
    Osayide Fenerbahcenin bizzat alip gelistirdigi oyunculardan bir tanesi. Baska takim taraftarlari hasetlerinden catliyorlar, Türkiyenin futbolcu yetistirip pazarlayan iki Kulübünden biri Fenerbahce, Genclerbirligi ile beraber.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Adam 3 yılda hiç gelişme göstermedi. bırakın alsın adamlar. crespo,petrol ve rossiyi de alacaklardı vermediniz elinizde patladı.
    Cevapla
  • kkkkkk 5 ay önce Şikayet Et
    Çöpbahçeye bir çöp daha :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle