4 büyükler peşindeydi! Fenerbahçe kaptı

Geleceğe yönelik takviyelerini sürdüren Fenerbahçe; Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer etmek istediği 15 yaşındaki Yiğit Evin'i kadrosuna kattı.

GİRİŞ 15.11.2023 14:25 GÜNCELLEME 15.11.2023 14:40
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Yiğit Evin, Gençlerbirliği U16 ve U17 takımında gösterdiği performansla bütün dikkatleri üzerine çekmişti. Bundan sonraki kariyerine Fenerbahçe forması altında devam edecek oyuncuyu Avrupa’da birçok kulübün de takip ettiği ettiği konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezon U16 liginde 17 gol 15 asist yapmayı başaran genç oyuncu, daha önceki sezonlarda da U14 ve U15'te gol ve asist kralı olmuş, bu yıl Gençlerbirliği U17 takımında çıktığı 6 maçta 4 gol 6 asist yapmıştı.



Can Bartu Çığır ve Utku Karakaya'ya da imza attı

Fenerbahçe ayrıca, Gençlerbirliği'nin genç oyuncuları Can Bartu Çığır ve Utku Karakaya'yı da kadrosuna kattı.

Türkiye Futbol Federasyonunun resmi sitesindeki lisans bilgi bölümünde, üç oyuncunun da sarı-lacivertli takıma transfer olduğu ve amatör lisanslarının çıktığı bilgisi yer aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 42
  • fatih 5 ay önce Şikayet Et
    Genç arkadaşa büyük geçmiş olsun
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe iyi iş çıkarmış. Doğruya doğru.
    Cevapla
  • Konyali80 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe alır oynatır ve güzel paralara satar. diğerleri transfer eder elinde kalır. Reklam la vay şu oyuncuya bu kadar para verdiler gitmedi,ondan sonra ikinci yarı yolları ayırır.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Yanlış karar be koçum.paraya değişirler kaybolur gidersin.bak arda ne hallerde
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 5 ay önce Şikayet Et
    arda realde kafan basmiyor galiba
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Arda Madrid'de mal herif gidebileceği en büyük yerde futbol anlayışın sıfır hadi başka kulvara
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    Gördüğü için kadarıyla Fenerbahçe yi çekemeyenler yorumlara dolmuş. Özellikle son 5 yıldır Fenerbahçe genç oyuncuları yurt dışına sattı. En son örnek Arda Güler. Şu anda genç futbolcular için tercih edilecek tek takım Fenerbahçe. Gençler doğru karar vermiş. Eğer Ömer Faruk zamanında Fenerbahçe de kalsaydı bugün o da çok iyi yerlere gidebilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle