Fenerbahçe'nin eski hocasından Ali Koç'a flaş gönderme!

Şimdilerde İngiltere Championship ekibi Cardiff'te görev yapan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Erol Bulut, kendi dönemindeki transfer politikasıyla ilgili Ali Koç'a gönderme yaptı.

GİRİŞ 15.11.2023 10:30 GÜNCELLEME 15.11.2023 10:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de 2020-21 sezonunda teknik direktörlük görevine getirilen Erol Bulut, sezonu tamamlayamadan takımdan gönderilmişti.

Fenerbahçe dönemi ile ilgili Sabah'a konuşan Erol Bulut, kendi döneminde kurulan kadroya atıf yaparak Ali Koç'a gönderme yaptı.

Fenerbahçe'nin ilk kez yerli bir teknik direktöre (İsmail Kartal) istenilen ve doğru transferler yaptığını belirten Erol Bulut, kendi döneminde elinde böyle bir kadro olmadığını söyledi.



"TRANSFERLERİ İSTEDİĞİMİZ GİBİ YAPAMADIK"

Fenerbahçe'den ayrılık sürecine değinen Erol Bulut, "Farklı düşünceler, istekler vardı ancak gerçekleşmedi. Transferleri istediğimiz gibi yapamadık. En azından bu sene yerli bir hocaya istediği oyuncular alındı" dedi.

Fenerbahçe'den 2020-21 sezonunun 30. haftasında ayrıldığını hatırlatan Erol Bulut, talebinin sezon sonunda ayrılmak olduğunu da sözlerine ekledi.

O dönem rakipleriyle aralarında 4-5 puanlık bir fark bulunduğunu söyleyen Bulut, "Şampiyon olabilirdik ama o dönemki yönetim bu şekilde olmasına karar verdi" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kartalpencesi 5 ay önce Şikayet Et
    Bence Turkiyede td ler transfer yapmasın
    Cevapla
  • Misafir90 5 ay önce Şikayet Et
    Cunku gs takimi böyle transferler yapmiyordu o yüzden oolabilir ve de sampiyon olmadan ayrilmak istemiyor olabilirse
    Cevapla