Oyunu tepki çekmişti! Fenerbahçe'de Miha Zajc kararı

Fenerbahçe'de bu sezon istenilen performansın oldukça uzağında bir görüntü çizen Miha Zajc'ın devre arası gönderilmesi gündeme geldi.

Oyunu tepki çekmişti! Fenerbahçe'de Miha Zajc kararı
Oyunu tepki çekmişti! Fenerbahçe'de Miha Zajc kararı
GİRİŞ 14.11.2023 11:04 GÜNCELLEME 14.11.2023 11:06
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Oynadığı son üç maçta galibiyet alamayan ancak yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'de Fred'in sakatlığı, orta sahanın çökmesine neden oldu.

Bu süreçte forma şansı bulan Miha Zajc, yeterli performansı sergileyemediği için sosyal medyada çok eleştirildi.

Sezon başında deneyimli orta saha oyuncusunun takımda kalmasını çok isteyen İsmail Kartal'ın da verilen şansları iyi kullanamadığı için Zajc'ın üstünü çizdiğini belirtildi.

Teklifler değerlendirilecek

Öte yandan ara transferde orta sahaya takviye yapmayı planlayan yönetim, Zajc için gelecek olan teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.

12 maçta şans buldu

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 12 resmi maça çıkan Miha Zajc, bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 747 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Slovenyalı orta saha, 2 golle skora etki edebildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • The King 5 ay önce Şikayet Et
    Zajc ,Crespo ,Cengiz Ünder ,Batshuayi ,Umut Nayir ,Samet , Livakovic bu futbolculardan birsey beklemeyin. F.bahce devre arası Cengiz Ünder ve Livakovic hariç hepsini göndermeli. Dzeko dan daha iyi bor forvet almalı. Aek Larnaca nın kalecisini almalı. Tadic ve Dzeko maçına göre sadece 45 dakika oynamalı. Kent King Emre Mor gibi süratli kanat oyuncuları oynamalı.
    Cevapla
  • Özer 5 ay önce Şikayet Et
    King ile Emre bir mac oynar 5 mac sakat yatar. Livakovic değil kaleci antrenörleri gitmeli. Adam Dünya kupasına damga vurmuş antrenörü kim.
    Cevapla
  • İko 5 ay önce Şikayet Et
    Maç eksiği var bı takım bile 6 haftadan sonra başlıyor yavaş yavaş oturmaya alışma süreci falan zayc maç eksiği var yoksa seviyesi yetersiz olsada bukadar kötü değildi
    Cevapla
  • arda 5 ay önce Şikayet Et
    zac çok çabuk yoruluyor çok hata yapıyor top kaptırıyor bi işe yaramaz fb 1 kişi eksik oynuyor.cengiz ünderde fos çıktı geziniyor.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Bu oyuncu kaliteli neden oynamıyor anlamıyorum .
    Cevapla
  • Levrock 5 ay önce Şikayet Et
    yilda 600 bin kazanan adama Ismail Hoca sagolsun 1.3 milyon verdiniz, nereye satiyon, kime satiyon, kim öder bunun yillik ücretini ? 3 yil basimiza bela olacak. Crespodada ayni hatayi yaptiniz, neyseki onun kontrati uzun degil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle