Cengiz Ünder'e tepkiler artıyor! "Sezonun en pahalı yatırımı"

Adana Demirspor, maçında oyuna sonradan giren fakat iyi bir görüntü vermeyen Cengiz Ünder'e tepkiler artıyor.

Cengiz Ünder'e tepkiler artıyor! "Sezonun en pahalı yatırımı"
Cengiz Ünder'e tepkiler artıyor! "Sezonun en pahalı yatırımı"
GİRİŞ 13.11.2023 12:26 GÜNCELLEME 13.11.2023 12:28
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sezon başında Marsilya'dan transfer edilen ve 15 milyon Euro'luk bonservis maliyetiyle Fenerbahçe tarihinin en pahalı futbolcusu olan Cengiz Ünder, Adana'da yine beklentileri karşılayamadı.

Sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giymeyen milli futbolcu, 75'te İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna girdi. Süre aldığı bölümde hiçbir varlık gösteremeyen ve sadece 1 ikili mücadele kazanıp 1 isabetsiz şut atan tecrübeli oyuncuya, sosyal medyada taraftarlar tepki gösterdi.

Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen spor yazarı ve yorumcusu Gürcan Bilgiç de milli futbolcuyu, "Cengiz Ünder, böyle bir maçta yedekse kendini sorgulamalı. Kendisi sezonun en 'pahalı' yatırımı." ifadeleriyle eleştirdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Semih 5 ay önce Şikayet Et
    Bu cengiz ünderi kim aldiysa futbol bilgisi yoktur.Aldiranlarin kesin bu iste bir cikari vardir.Adam her gittigi yerde dokuluyor.15 milyon euroya 10 tane Afrikadan adam alinirdi.
    Cevapla
  • Alexde souza 5 ay önce Şikayet Et
    Eskiden cengiz sol ayağınla topa vurduğu zaman ağlar yırtılirdi şimdi ise ziyech 'ten beter sakat olan ziyech bile cengizden su an için daha iyi devre arası emre mor ile cengiz gitmeli 1 tane dünya yıldızı kanat alınmalı 1 tane 6 numara 1 golcü yoksa şampiyonluk yine hayal olur
    Cevapla
  • Yaşar 5 ay önce Şikayet Et
    Takım oyununa hiç katkısı olmayan, kendisine oynayan, tek opsiyonlu, kenardan içeri girip şut atan, sınırlı yetenekli, bizim basında sürekli övülürken, yabancı takımların her yıl biryere kiraladığı, fenere o paraya nasıl alındığı belli olmayan! birisi
    Cevapla
  • İbrahim 5 ay önce Şikayet Et
    Harbiden Fenerbahçe tarihinin en kötüsü aldığı para haram zıkkım olsun tam bir teneke
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Ölü yatırım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle