Fenerbahçe aradığı 6 numarayı Fransa'da buldu!

Yaz transfer döneminde ön liberoya takviye yapamayan Fenerbahçe Marsilya’da son sezonunu yaşayan Senegalli yıldız Pape Gueye için harekete geçti. İsmail Kartal da yıldız oyuncu için yönetime onay verdi.

Fenerbahçe aradığı 6 numarayı Fransa'da buldu!
Fenerbahçe aradığı 6 numarayı Fransa'da buldu!
GİRİŞ 12.11.2023 10:07 GÜNCELLEME 12.11.2023 10:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde kadrosuna 6 numara transferi yapamayan Fenerbahçe'de bu yönde hamleler gelmeye devam ediyor.

Sarı-Lacivertli kurmayların Marsilya'da forma giyen ve şu anda kadro dışı kaldığı bildirilen Senegalli ön libero Pape Gueye'nin durumunu araştırdıkları ve oyuncunun menajeri ile temasa geçtiklerini bildirildi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTİYOR

24 yaşında ve 1.89 boyunda olan Pape Gueye'nin Marsilya ile olan sözleşmesinin 2024 yılının haziran ayında sona erecek olması transferi kolaylaştıracak bir etken olarak görülüyor.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Pape Gueye ocak ayında transfer edilmesi durumunda bu rakamın çok daha altında bir fiyata çubuklu formayı giymesi büyük bir ihtimal.

ÇOK YÖNLÜ

17 kez Senegal Milli Takım formasını sırtına geçiren Pape Gueye geçtiğimiz sezon İspanyol ekibi Sevilla'da kiralık olarak forma giydi... Hem mücadele hem de teknik kapas ite olarak dikkat çeken bir oyuncu olan Pape Gueye ön libero dışında merkez orta sahada da forma giyebiliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Takimi ileriye tasiyabilecek biri net iki adam ; bir tane davinson tarzi net stoper lazim . Cengiz e 15 verecegine ver al davinson u.
    Cevapla
  • paşa44 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe başakşehirden nice transfer olan ndişname yi boşuna elinde kaçırdı taş gibi topçuydu
    Cevapla
  • atalay07 5 ay önce Şikayet Et
    tam isabet olur harika bir oyuncu tam bir profesyonel
    Cevapla
  • ‏KAHRAMAN 5 ay önce Şikayet Et
    GS duymasin bırde sponsor ayarlar timur kaçak emlak paralarıyla .
    Cevapla
  • İshak Yurtsever 5 ay önce Şikayet Et
    Bir gamyon futbolcu alıp daha da başarı kazamıyor ve transfer peşinde koşuyorsan bilmiyorsun bu işi Ali Koç.kapı açık bırak bu işi.Sanayi işine bak bir zahmet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle