Sürpriz transfer hamlesi! Serdar Saatçı...

Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, geçtiğimiz yaz Beşiktaş'tan Braga'ya transfer olan Serdar Saatçı'yı gündemine aldığı iddia edildi.

Sürpriz transfer hamlesi! Serdar Saatçı...
Sürpriz transfer hamlesi! Serdar Saatçı...
GİRİŞ 10.11.2023 11:39 GÜNCELLEME 10.11.2023 11:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, stoperlerinin üst üste sakatlanmasının ardından ara transfer döneminde ağırlığını bu bölgeye verecek.  Sarı laciverlilerin stoper transferinde bir numaralı hedef Serdar Saatçı.

Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen 20 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz yaz Beşiktaş'tan transfer olduğu Braga'da bu sezon zaman zaman oynama şansı buldu.

Fenerbahçe'nin Serdar için Portekiz ekibine 6 aylık ya da 1.5 yıllık kiralama teklifi yapabileceği iddia edildi.

ALTERNATİF İSİM EMİR ORTAKAYA

Braga'nın teklifi kabul etmemesi halinde sarı lacivertliler rotayı Kocaelispor'da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Emir Ortakaya'ya çevirebilir.



19 yaşımdaki stoperin geri çağrılarak, yeşil siyahlı kulübe altyapıdan başka bir genç futbolcunun kiralanması ihtimaller arasında.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • zahow 5 ay önce Şikayet Et
    birak serdari bjkden nasil ayrildi fenere ne hayri dokunur bak sen kendi evlatlarina yusufa emire aptal saptal oyuncularla ugrasma serdar aziz 4 5 yildir basimiza bela oldu bir sezonda 15 mac oynar 14 unde gol yedirtr vasifiz ramos cakmasi tipiyle bir adam futbol piyasasinda tutunur mu yunuyor iste bura tr
    Cevapla
  • GERÇEK 5 ay önce Şikayet Et
    Emir varken Serdar'ı ne yapacaksınız ? İnsan hep yakınındaki kıymeti görmez uzaklarda bir şeyler arar. Tam Simyacı hikayesi.
    Cevapla
  • yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    serdar fener in stoper i değil .
    Cevapla