Fenerbahçe'nin galibiyet serisi 'Komşu'da son buldu

Fenerbahçe, deplasmanda Ludogorets’e 2-0 mağlup olurken Avrupa Konferans Ligi’nde bu sezonki 9 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Fenerbahçe'nin galibiyet serisi 'Komşu'da son buldu
Fenerbahçe'nin galibiyet serisi 'Komşu'da son buldu
GİRİŞ 10.11.2023 01:38 GÜNCELLEME 10.11.2023 01:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4. maçında Fenerbahçe, deplasmanda Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad ile karşılaştı.

Rakibine 2-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, gruptaki ilk mağlubiyetini elde etti. İlk 3 maçını kazanarak 9 puanla lider durumda olan Fenerbahçe, eleme turlarında da oynadığı 6 maçın tamamını kazanmayı başarmıştı. Süper Lig’in 11. haftasında da Trabzonspor’a mağlup olan sarı-lacivertliler, son 2 resmi maçında sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Bu sonuçla Bulgar ekibi, puanını 6’ya yükseltirken, grubun diğer maçında Nordsjaelland ile Spartak Trnava 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, grubun 5. karşılaşmasında 30 Kasım’da Nordsjaelland’a konuk olacak.

İlk kez gol atamadı

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig ve Avrupa Konferans Ligi’nde başarılı sonuçlar alarak galibiyet serisi elde eden Fenerbahçe, bu sezon ilk kez bir resmi maçta gol atamadı. Kanarya, 21 mücadelede rakip filelere 60 gol gönderdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Kral 5 ay önce Şikayet Et
    ali nin parıcıkları ve enejisi bitti fener perişan oldu
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    19 maçlık galibiyet serisinden sonra 19 maçlık mağlubiyet serisi mi başlıyor acaba. gidişat onu gösteriyor
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Her sene aynı hikaye , yöneticiler haftaya 5 yıldız için UEFA 'ya gittik diye basın açıklaması yapar, 6 ay taraftarı uyutur.
    Cevapla
  • Cimbomlu 5 ay önce Şikayet Et
    Poffffffffff adanademir de yenerse ali Koç istifa diye bağırırlar. O da beş yıldız dosyasını açar fener taraftarı uyumaya devam eder. Mayıslar Bizimdir şampiyon GS
    Cevapla
  • Bayern 5 ay önce Şikayet Et
    Hakemler sayesinde
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bütün serileri ali koç bozdu zaten. bi övündüğümüz kutladığımız 6.0 var bakalım galatasaray nezaman bizi 6.0 yenecek bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle