Miguel Crespo'dan, Ludogorets uyarısı!

Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, Ludogorets maçı öncesinde temkinli konuştu. 27 yaşındaki futbolcu, karşılaşmanın kendileri için zor olacağına vurgu yaptı.

Miguel Crespo'dan, Ludogorets uyarısı!
Miguel Crespo'dan, Ludogorets uyarısı!
GİRİŞ 08.11.2023 20:12 GÜNCELLEME 09.11.2023 02:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki orta sahası Miguel Crespo, UEFA Konferans Ligi'nde karşılaşacakları Ludogorets maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Buraya galibiyet için geldiklerinin altını çizen Crespo, "Maçın zor geçmesini bekliyoruz. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Bizim için en önemlisi kendi oyunumuza odaklanmak. Bizim için en önemli şey maçtan galip gelmek. Bunun için buraya geldik." dedi.

"Stoperde kim oynarsa elinden geleni yapacak"

Stoper bölgesinde yaşanan sakatlıkları da değerlendiren Portekizli oyuncu, "Maalesef o bölgede çok fazla sakatlık yaşayan oyuncularımız oldu. Ama bizim için önemli olan şey ben veya başkası o bölgede kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacak. Önemli olanın bu olduğunu düşünüyorum." cümlelerini kullandı.

Sakatlıkların genç oyuncular için bir avantaj olduğunu kaydeden Crespo, açıklamalarına şu sözlerle son verdi:

"Onlar için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bizimle birlikte antrenman yapıyorlar zaten. Oynadıkları zaman ellerinden geleni yapacaklardır. Buna dair bir şüphem yok. Bizler de genç oyuncu olduk, tecrübeli oyuncuların tecrübelerinden faydalandık. Şimdi bizim onlara yardım etmemiz gerekiyor. Eğer fırsat gelirse, en iyi şekilde karşılık vereceklerdir."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Yunus1967 5 ay önce Şikayet Et
    Maç içinde garip hareketleri var, normal değil bu adam
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Başta SEN olmak üzere, ALDIĞINIZ PARANIN HAKKINI VERİN YETER..
    Cevapla
  • Yunus1967 5 ay önce Şikayet Et
    Fener kimlere kaldı ya. Zayc, Crespo, Samet, mert Hakan, umut , Emre mor hepsi sorunlu futbolcular, sonunda biz haklı çıkıyoruz ama, zararı Fener çekiyor, nasıl iş bu ya.
    Cevapla
  • ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Elin oğlu bayerne karşı oynarken bunu demeye utanmıyormusun
    Cevapla
  • İstanbul 5 ay önce Şikayet Et
    Sampiyonlar ligi bu kim kalırsa her halukarda buyuk takim cikacak karsisina, konyaspor ciksa yine bunlarla oynicak ne alaka yani, sanki bayerni orda burda yendinde dogru dicem dedigin oynadida noldu ???
    Cevapla