Fenerbahçe'de Miha Zajc pişmanlığı!

İsmail Kartal'ın gelişiyle sözleşmesi 3 yıl daha uzatılan Sloven oyuncu Miha Zajc'ın performansı Trabzonspor karşılaşmasında tartışma konusu oldu.

Fenerbahçe'de Miha Zajc pişmanlığı!
Fenerbahçe'de Miha Zajc pişmanlığı!
GİRİŞ 08.11.2023 09:35 GÜNCELLEME 08.11.2023 12:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a Kadıköy'de 3-2 kaybederek liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a devrettiği maçta Sarı-Lacivertli takımda ilk 11'de başlayan Miha Zajc'ın performansı tartışma konusu oldu.

Karşılaşma sonrasında Başkan Ali Koç ile teknik direktör İsmail Kartal'ın bir araya geldikleri, konuştukları konunun birisinin de bu olduğu ifade edildi.

ALİ KOÇ: ZAJC İÇİN ACELE ETTİK

Başkan Ali Koç, "Hocam Zajc konusunda sanırım biraz acele ettik. Fred'i kadroya kattıktan sonra o bölgeye onun kalitesine ayarında bir oyuncu daha almalıydık" dedi. Teknik direktör Kartal'ın da Başkan Koç'un bu sözlerine katıldığı bildirildi.

Fenerbahçe sözleşmesi sona eren Sloven oyuncu Zajc ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Zajc, Fenerbahçe'nin sezon başı kampının çok büyük bölümünde de yer almamış, fiziksel olarak geri kalmasının nedeni de buna bağlanmıştı. 

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • -Mahmut 5 ay önce Şikayet Et
    Yeni mi anladınız geldi geleli senede 2-3 maç süreklilik yok iyi futbolcu ama sürekli yarıyolda kalıyorsun 2.sınıf takımlarda kral olur ama şampiyonluk takımlarında yetersiz.
    Cevapla
  • SELİM 5 ay önce Şikayet Et
    bjk ye gitmesin diye gider orda iyi top oynarsa sıkıntı cıkar diye
    Cevapla
  • Drachen 1 5 ay önce Şikayet Et
    İsmail Kartal maç içinde nereye bakıyor acaba , bir oyuncu kötü oynuyorsa çıkarması gerekmez miydi . Trabzon maçında İrfan Kahveci ve Osayi maç boyunca hata yaptılar ama yine hoca bunlarda ısrar etti . Bu takımın sorumlusu İsmail Kartal oyuncusu kötü oynuyorsa anında değiştirecek yoksa Fatih terim gibi takıntılı birisi olarak zihinlerde kalacak .
    Cevapla
  • Ebubekir 5 ay önce Şikayet Et
    al gülüm ver gülüm futbolcusu
    Cevapla
  • Vatansever 5 ay önce Şikayet Et
    zajc fb tarihinin en kötü döneminde kalan oyunculardan çoktan gitmesi gerrkirdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle