Batshuayi ayrılmak istediğini yönetime bildirdi!

Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, devre arası için ayrılık talebini yönetime iletti.

GİRİŞ 08.11.2023 09:31 GÜNCELLEME 08.11.2023 09:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun arkasında yedek kalmaktan memnun olmayan Michy Batshuayi, yönetime ayrılmak istediğini bildirdi.

Süper Lig'de az süre alıp sadece Avrupa'da forma giymenin kendisi için yeterli olmadığını ve Belçika Milli Takımı'na seçilmeyi amaçladığını söyleyen 30 yaşındaki golcü, daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmeyi planlıyor.

5 BÜYÜK LİGDEN BİRİNİ İSTİYOR

İngiltere ve Fransa'dan teklifler alan tecrübeli futbolcu, 5 büyük ligden bir kulübe imza atmayı hedefliyor. Bu talebi olumlu karşılayan sarı-lacivertli yönetimin, bonservis konusunda zorluk çıkartmadan görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

EN AZ İKİ OYUNCU KADROYA KATILACAK

Ara transferde hareketli günler yaşayacak olan Kanarya, Becao'nun sakatlığı, Luan Peres'in dönüşünün belirsizliği ve Samet Akaydın'ın form grafiği nedeniyle en az 1 stoper kesinlikle alacak. Batshuayi'nin ayrılık talebinin ardından da Fenerbahçe'nin ocak ayında en az 2 oyuncu transfer edeceği kesinleşti.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Oynamak istemiyor ZATEN.. GÖNDERİLİP BEDELİ ile oyuncu ALINMALI.
    Cevapla
  • Kalaycı 5 ay önce Şikayet Et
    Heöen gönderin , oyuna eınradan girdiği maçlarda zaten mutsuz suratsız bşr tavrı var, gönderin , yerine antakyadan Adam puksa yı alın. Orta sahayada kesinlikle kaliteli bşr orta saha ve 1 tane defans lazım
    Cevapla
  • Alexde souza 5 ay önce Şikayet Et
    Kadro yeterli deyip stoper 6 numara forvet alamadık ilk sakatlık twitter yenildik michy crespo mert hakan zac bunlar gitmelidir gördük ts maçında çok kötü oyuncular hiç bir işe yaramıyor enaz 4 oyuncu almalı daha yüksek kalitede yoksa şampiyonluk yine hayal olur transfer şart her daim ama anlamıyorlar fb nin kadrosu yeterli diyenleri ts maçından sonra gördük transfer şart oyuncu lazım
    Cevapla
  • Alexde souza 5 ay önce Şikayet Et
    Kalması hatadi zaten bunu gönderip crespoyu gönderip zac ı gönderip yıldız oyuncular almalıydık gs nin orta sahasına bakın birde fb ye bakın fred sakatlandı adamımız yok orada ismail yüksek olmasa het maç 3 yer fenerbahçe devre arası 4 oyuncu lazım ts maçında zac crespoyu gördük döküldüler resmen
    Cevapla
  • CAN BAR 5 ay önce Şikayet Et
    Adam yeme fabrikası gibiyiz yemin ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle