Jorge Jesus'tan flaş hamle! Fenerbahçe'yle FIFA'lık olabilir

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Sarı-Lacivertli takımı FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 07.11.2023 15:14 GÜNCELLEME 07.11.2023 17:04
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan Jorge Jesus, sarı-lacivertli kulübü FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Şu anda Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'in çalıştırıcılığını yapan Jesus, Türkiye Kupası şampiyonluğundan doğan bonusun kendisine ödenmediği gerekçesiyle harekete geçmeyi planlıyor.



KULÜBE İHTAR ÇEKTİ


69 yaşındaki teknik adamın geçtiğimiz hafta kulübe son bir ihtar çektiği, bu yola başvurmak istemese de kendisine hiçbir şekilde dönüş yapılmadığı için bu yola başvurmaya mecbur kaldığını yakın çevresiyle paylaştığı kaydedildi.

Sarı-lacivertliler, geçen sezon Başakşehir'i 2-0 yenerek Türkiye Kupası'nı kazanmış ve Jorge Jesus da Türkiye kariyerinde kupa kazanmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • fırıldakali 5 ay önce Şikayet Et
    verin adamın parasını
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Verin adamin parasini. Adam haksizmi?
    Cevapla
  • Uauaua zaha 5 ay önce Şikayet Et
    Tat dan geliyor parası datlı datlı biraz sabretsin
    Cevapla
  • başgan 5 ay önce Şikayet Et
    bunu gibilere o kadar vaat edin. yata yata yeşim içsin başarısız olsun. sonra da para istesin
    Cevapla
  • başgan 5 ay önce Şikayet Et
    ali kuzu başgan gerisini biliyorsunuz :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle