15 milyon Euro'luk Cengiz Ünder 140 dakika oynadı

Fenerbahçe için 15 milyon Euro'ya mal olan Cengiz Ünder, sahada istenilen etkiyi yaratamadı. 20 maçı geride bırakan Fenerbahçe'de Ünder sadece 140 dakika oynadı.

15 milyon Euro'luk Cengiz Ünder 140 dakika oynadı
15 milyon Euro'luk Cengiz Ünder 140 dakika oynadı
GİRİŞ 07.11.2023 14:10 GÜNCELLEME 07.11.2023 16:53
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sezon başında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Cengiz Ünder, geride kalan 20 maçta ortalıkta görünmedi.

Türk futbolunun en pahalı yerli transferi olan milli yıldız, iki kulvarda 3'ü ilk 11'de olmak üzere sadece 6 karşılaşmada (4 Süper Lig / 2 Konferans Ligi) forma giyip 140 dakika oynadı; hiçbir maçı tamamlayamadı.

Tek skor katkısını 2-0 kazanılan Samsun maçında 1 asistle yapan Cengiz sürekli sakatlıklarla boğuşurken önce adalesindeki yırtık nedeniyle takımdan uzak kaldı, ardından adele ağrıları nedeniyle geri dönemedi.

Cengiz Ünder'in oynadığı maçlar;

Tarih Rakip Dakika
21 Ağustos Samsun 64
31 Ağustos Twente 46
3 Eylül Ankaragücü 23
17 Eylül Antalya 5
22 Ekim Hatay 4
26 Ekim Ludogorets 1



CENGİZ ÜNDER TAKIMLA ÇALIŞTI

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Ludogorets maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Cengiz Ünder bugünkü idmanda takımla çalıştı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 6 maça çıkıp 139 dakika görev alan Cengiz Ünder 1 asistlik skor katkısı verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • taktik 5 ay önce Şikayet Et
    kahveci,emre mor,ryan kent,tadiç varken cengiz ündere gerek yoktu.fred gibi yetenekli bir ortasaha oyuncusu alınmalıydı. zac 1 maç iyi 2 maç kötü oynuyor hatalı oynuyor çok top kaptırıyor.
    Cevapla
  • fırıldakali 5 ay önce Şikayet Et
    yine takıma bir sürü zarar. arda dan gelen para çöpe gitti
    Cevapla
  • olay 5 ay önce Şikayet Et
    kardesim bu adamlar stratejik transferler iste takimda 3 Türk oynamasi lazim gibi kuralar yüzünden aliniyor yoks cengizde birsey kalmamis altin yilari basaksehirde ve romada okadardi yani bu adam tekrar bir yildiz olamaz olay bukadar bazzit ben Fener olsam adanaya satarim hic olmassa adana demir spor yararlansin
    Cevapla
  • Birisi 5 ay önce Şikayet Et
    Verilen para ya yazık futbolcu değil büyük kulüplerde oynayamaz o kapasite yok
    Cevapla
  • orhan 5 ay önce Şikayet Et
    Bu nasil futbolcu nasil avruppada oynadi milli takima kim aldi vallahide aklim almiyor yeminle cop cop.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle