Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı!

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, Süper Kupa'nın Atatürk Olimpiyat Stadyumu veya Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanması yönündeki önergeyi kabul etti.

Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı!
Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı!
GİRİŞ 05.11.2023 19:27 GÜNCELLEME 05.11.2023 19:28
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanmaması yönündeki önergeyi kabul etti.

Süper Kupa'nın Atatürk Olimpiyat Stadı ya da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanması yönünde tavsiye kararı alındı.

Yüksek Divan Kurulu, bu kararı Fenerbahçe Yönetim Kurulu'na bildirecek.

TFF, SUUDİ ARABİSTAN'DA OYNANMASI KARARI ALDI

TFF'den yapılan açıklamada, "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacaktır. Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacaktır." denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 95
  • Hasan atay 5 ay önce Şikayet Et
    Arabistan da oynanması rezaletin son perdesi.orasi yerine Avrupa'daki bir statta oynat Türki cumhuriyetler de oynat.turkiyede niye oynatmiyorsun başlamasına soru.ne işin var Arabistan da.kim gider oraya.
    Cevapla
  • 5 ay önce Şikayet Et
    Eğer bu maç Sudi Arabistan'da oynanacaksa FB U 17 takımını götürsün bence.
    Cevapla
  • Samses 5 ay önce Şikayet Et
    Tff başkanı kesin değilken iki başkanın oluru ile görüştüklerini söylemişti suudlular ile
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Çin de oynansa ne olur yahu... Önemli olan Türk fuboluna ve külüplere katkısı
    Cevapla
  • Şehymuz Tırpancı 5 ay önce Şikayet Et
    Verilen rakamı aramızda toplayalım bizim mahellemizdeki çim sahada oynansın? Nasıl fikir ama? Parayla saadet olmaz! Hele Suudilerin verdiği 3 kuruşa ancak fb gs nin veteran takımı 15 dakikadan 2 devre gösterir gelir. O kadarrr.
    Cevapla
  • Omer 5 ay önce Şikayet Et
    Para için yapyacaginiz yok her şey pTami arkadaslar birazonur
    Cevapla
  • Yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    Süper kupa maçlarının oynanacağı yere TFF karar verir, bu kararı da vereli çok oldu diye biliyorum. Bunların şu anda böyle kararlar alması, bu kararları da Cumhuriyet, ATATÜRK sevgisi gibi göstermesi acaba Türkiye'de İsrail'in Filistin'deki katliamına karşı oluşan kamouyu ve gündemi değiştirmek mi diye aklıma gelmiyor değil...
    Cevapla
  • Türk Müslüman 5 ay önce Şikayet Et
    Futbolun yeni merkezi Suudi Arabistan da oynanması o ülkenin futboluna ve bize de maddi kazanç sağlayacaktır.. yunanistan yada diğer laik Avrupa ülkelerinde oynansa idi kimse almaz gurur duyardı.. bizde Arabistan da Ülkemizin güzide takımlarının rekatine destek veriyoruz TEBRİKLER TFF..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle