Tottenham, milli yıldız için Kadıköy'e geliyor!

İngiltere Premier Lig'in bu sezonki flaş ekibi Tottenham Hotspur yetkililerinin stadyumda Fenerbahçe'nin yıldız ismi İsmail Yüksek'i takip edeceği öğrenildi.

Tottenham, milli yıldız için Kadıköy'e geliyor!
Tottenham, milli yıldız için Kadıköy'e geliyor!
GİRİŞ 03.11.2023 13:51 GÜNCELLEME 03.11.2023 13:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de ve milli takımda gösterdiği performansla bir anda dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek'in talipleri her geçen gün artıyor. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarına giren 24 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor derbisinde de misafirleri olacak.

TOTTENHAM İZLEYECEK

O misafirler; İngiliz ekibi Tottenham'ın yetkilileri... Ada basınına yansıyan haberler göre; Tottenham'ın scout ekibi, derbide İsmail Yüksek'i çıplak gözle izleyecek.



ANGE POSTECOGLOU İSTİYOR

İngilizler, Tottenham menajeri Ange Postecoglou'nun İsmail'i alternatifli listesine aldığını ve sezon sonuna kadar 24 yaşındaki oyuncu hakkında rapor istediğini duyurdu. Ayrıca Premier Lig liderinin yanı sıra Bundesliga lideri Bayer Leverkusen'in de İsmail'e ilgisinin olduğu biliniyor.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 16 maça çıkan ve bin 282 dakika sahada kalan İsmail, 1 gol atıp 1 de asist yaptı. 

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ..... 5 ay önce Şikayet Et
    buyurun gelin bir çay kahve için... ama açılış fiyatı +40milyondur. yoksa bizi oyalamayın...
    Cevapla
  • Fenerli 5 ay önce Şikayet Et
    Bi gidin ya gelmeyin
    Cevapla