Dzeko, sabırsızıkla beklediği maçı açıkladı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, vatandaşı Elvir Balic'e Galatasaray derbisini sabırsızlıkla beklediğini anlattı.

GİRİŞ 30.10.2023 13:57 GÜNCELLEME 30.10.2023 14:34
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Boşnak süper yıldızı Edin Dzeko, kendisi gibi Boşnak olan ve sarı lacivertli ekipte oynayan Elvir Balic'e flaş açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Balic, Dzeko'nun Fenerbahçe'ye transfer süreciyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Edin Dzeko, başkan Ali Koç ile transfer döneminde konuştuklarını anlattı. 'Başkanım' demiş, 'Sadece benim üzerimden şampiyonluk bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Benim yanımdaki oyuncular da çok önemli' diye eklemiş. Çok zeki biri. Futbolu çözmüş, başarıya nasıl ulaşacağını çok iyi biliyor."

"Yorgun hissedince söylüyor"

Dzeko'nun İsmail Kartal ile ilişkisine de değinen Balic, "İsmail Kartal ile sürekli konuştuğunu söyledi. Yorgun hissettiği zaman iletiyor İsmail Hoca'ya, İsmail Hoca da olumlu karşılıyor." dedi.

"Kasım ayında gitmeyebilirim"

Milli takım hakkında da konuşan Balic, "Bosna Milli Takımı'nda sona yaklaştığını hissediyor. 'Beni milli takım yoruyor' dedi. 'Şu andaki gruptaki durumumuz ile hedeften uzaklaştık. Şu an sadece playoffa bakıyoruz. Oradan çıkarsak çıkarız. Hoca ile konuştum, belki kasım ayındaki milli maçlara gitmem, beni ciddi şekilde yoruyor.' dedi." şeklinde konuştu.

"Galatasaray maçı için sabırsızlanıyorum"

Süper Lig'de 24 Aralık 2023 tarihinde oynanacak Galatasaray derbisi hakkında da konuştuğunu dile getiren Balic, yıldız oyuncunun şu ifadeleri kullandığını söyledi:

"Giuseppe Meazza Stadyumu'nda, 75 bin kişinin önünde oynadım ancak Fenerbahçe taraftarı kadar maça etki eden bir topluluk görmedim! Kulübümüzün 9 senelik şampiyonluk hasreti beni inanılmaz motive ediyor. Galatasaray maçı için sabırsızlanıyorum."

Dzeko fırtına gibi esiyor

Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli yıldızı Edin Dzeko, sarı-lacivertli formayla fırtına gibi esmeye devam ediyor.

5-0 kazanılan Pendikspor maçında 3 gol birden atarak ligdeki gol sayısını 10'a yükselten Dzeko, tam 12 yıl sonra bir maçta 3 ve üzeri gol atmayı başardı.

Icardi'yi yakaladı

Ligdeki gol sayısını 10'a yükselten golcü futbolcu, krallık yarışında da Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'yi yakaladı.

Sezona Gaziantep FK filelerini iki kez havalandırarak başlayan yıldız futbolcu, Samsunspor, Bitexen Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor karşısında gol sevinci yaşadı. Dzeko, Pendikspor karşısında yaptığı hat-trick'le ligdeki son 4 maçta da skor üretmiş oldu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 19
  • Kültigin 5 ay önce Şikayet Et
    Penaltı golcüsü değil harbi golcü
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    icardi senin tozunu alır yayyum
    Cevapla
  • Sebetay6sLisesi 5 ay önce Şikayet Et
    İcardi'nin Oynadığı Takımlara Bak Birde Ceko'nun Hımbıl, Ayrıca İkiside Kalite Lakin Ceko İle Kıyas Yapacaksan Messi Ronaldo İle Yap Hımbıl Seni
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    GS sizin havanızı alacak az sabırlı ol
    Cevapla
  • ekrem 5 ay önce Şikayet Et
    hele derbi bi gelsin , bi oynayalım ondan sonra bakarsın aslan parçası , çok heycanlanma , sen de diğerleri gibi arkana bakmadan kaçma da
    Cevapla
  • talat 5 ay önce Şikayet Et
    boş kale golcüsü.
    Cevapla
  • Diyarbakir 5 ay önce Şikayet Et
    git kumda oyna yavru hadi hadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle