Fenerbahçe'den Cumhuriyetin 100. yılı için anlamlı kampanya

Fenerbahçe Spor Kulübü, Cumhuriyetin 100. yılı için Türkiye'nin 81 ilindeki 81 çocuğa ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 1 çocuğa Cumhuriyet bursu verileceğini duyurdu.

Fenerbahçe'den Cumhuriyetin 100. yılı için anlamlı kampanya
Fenerbahçe'den Cumhuriyetin 100. yılı için anlamlı kampanya
GİRİŞ 26.10.2023 19:35 GÜNCELLEME 26.10.2023 20:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, Cumhuriyetin 100. yılı için Türkiye'nin 81 ilindeki 81 çocuğa ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 1 çocuğa Cumhuriyet bursu verileceğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bir milletin eşsiz fedakarlığı, tarifsiz emeği, tanımsız adanmışlığı ile kurulan Cumhuriyetimizin 100. yılını, ülkemize olan inancımızla büyük bir coşku ve umutla kutluyoruz. Atamızdan aldığımız 'Bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmez' bilinciyle ülkesinin değerlerini ve milli duruşu benliğinde taşıyan, bu güzel ülke için sorumluluklarını gururla sahiplenen, binlerce sporcunun yetişmesinde ve bayrağımızın göndere çekilmesinde pay sahibi olan dünyanın en büyük spor kulübü olarak; bir avuç toprağı vatan yapan ve bu güzel ülkeyi bizlere emanet eden tarihimizin mirasına olan bağlılığımızla, Türk Eğitim Vakfı iş birliğinde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, ülkemizin 81 ilindeki 81 evladımıza ve yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki 1 çocuğumuza, Cumhuriyet bursu vereceğimizi açıklıyoruz." ifadeleri yer aldı.

"Bir avuç toprağı kanlarıyla vatanımız yapanlara sonsuz minnet ve saygılarımızı sunuyoruz!" ifadelerinin yer aldığı açıklama şöyle sürdü:

"Kulübümüzün, TEV ile hayata geçirdiği bu adımın bir parçası olmak isteyen her bir taraftarımızı, takım fark etmeksizin tüm sporseverleri ve vatandaşlarımızı projemize katkıya davet ediyoruz! Bu güzel ülkenin kıymetli evlatları, Cumhuriyetin 100. yılı kutlu olsun, Fenerbahçe arması size fener olsun! Sonsuza dek, Cumhuriyet!"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    ali Koç'un olduğu her yerde vardır bir sıkıntı
    Cevapla
  • xy01 6 ay önce Şikayet Et
    ya bu çocukları da kendinize benzeteceksiniz
    Cevapla
  • Milli duruş 6 ay önce Şikayet Et
    Bide şu stadyumu filistin bayraklarıyla donatında gurur duyalım,,,
    Cevapla
  • ‏KAHRAMAN 6 ay önce Şikayet Et
    Anlamlı ama anliyana
    Cevapla
  • Alper 6 ay önce Şikayet Et
    Yüz çocuk olsa klüp batar 1907 çocuk hiç olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle