Fenerbahçe'nin Avrupa'da rakibi yok!

17'de 17 yapan Kanarya, oynadığı tüm resmi maçları kazanan tek takım olarak Avrupa'nın da zirvesinde. Ulusal ligler düzeyinde ise en uzun galibiyet serisi yakalayan iki takım var; PSV ve F.Bahçe.

Fenerbahçe'nin Avrupa'da rakibi yok!
Fenerbahçe'nin Avrupa'da rakibi yok!
GİRİŞ 24.10.2023 12:33 GÜNCELLEME 24.10.2023 15:07
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Hatayspor'u 4-2 mağlup eden ve çılgın bir seriye imza atan F.Bahçe, Süper Lig'de ilk 9 maçı kazanan tek takım olarak tarihe geçti. 27 puanla zirveye yerleşen İsmail Kartal'ın öğrencileri, Konferans Ligi'ndeki performansıyla da parmak ısırtıyor.

Avrupa'da oynadığı 8 maçtan da galip ayrılan Sarı Kanarya, galibiyet serisini Hatay karşılaşması ile 17'ye taşıdı. Süper Lig'in lideri olan Kadıköy ekibi, Avrupa'nın da zirvesine oturdu.

Şu anda Avrupa'da oynadığı tüm resmi maçları kazanan tek takım Fenerbahçe. Ulusal ligler bazında ise PSV tek rakip. Hollanda Ligi'nde oynadığı 9 maçı da kazanan PSV, şu anda Sarı-Lacivertliler'le birlikte en uzun galibiyet serisi yakalayan iki takımdan biri.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Daha adam akilli bir takima karsiminoynadilarki abartiyirkar
    Cevapla
  • Boğaçhan 6 ay önce Şikayet Et
    FB rakibi kendisi
    Cevapla
  • Hakan 6 ay önce Şikayet Et
    FB umarım Avrupa'da başarılı olur bir kupada onlar getirir.ulke futboluna lazım. Çünkü şampiyonlar liginin bir galibiyet maç geliri 16 lig macimiza denk.bu da demek oluyor ki ligimiz dünya capinda izlenmiyor yayın gelirleri yok. O yüzden takımlarımız guvlenemez para olmadığı için.
    Cevapla
  • cikkuş 6 ay önce Şikayet Et
    Eghdsfa , madridle kaçkere karşılaştınızda bırak galibiyeti kaç gol attınız bi yaz la merak ettik
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    karşısına mancistir çıksında göreyim fenerin şeklini
    Cevapla
  • Cengiz 6 ay önce Şikayet Et
    Güzel kardeşim herhalde yasin genç Manchester Fenere üç kere yenildi bir kendi sahasında Bolicin golüyle kırk sene sonra iki Tuncayin üç gol attığı üç sıfırlı maç ve son olarak iki bir holun biri Sow diğeri de hollandali oyuncudan bilgine
    Cevapla
  • DDDD 6 ay önce Şikayet Et
    Manchester şu an iyi değil Fenerbahçe onu Yener
    Cevapla
  • Ayyildizim 6 ay önce Şikayet Et
    Zamaninda m.united da cikti kardes hemde defalarca icerde disarda gömdük yine gömeriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle