Osayi Samuel, takım arkadaşını öve öve bitiremedi

Fenerbahçe, ligin 9. haftasında Atakaş Hatayspor'u 4-2 mağlup etti. Sarı lacivertlilerde karşılaşma sonrası Osayi Samuel, takım arkadaşı Fred'i övdü.

Osayi Samuel, takım arkadaşını öve öve bitiremedi
Osayi Samuel, takım arkadaşını öve öve bitiremedi
GİRİŞ 22.10.2023 22:15 GÜNCELLEME 22.10.2023 22:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Atakaş Hatayspor'u 4-2 mağlup etti.

Karşılaşmada Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Osayi Samuel, "Fred çok iyi bir oyuncu. Dünyanın en iyi takımlarında oynadı. Sahada bu tecrübeyi yansıtıyor. Çok iyi bir lider. Takımdaki herkesin bunu yapması gerekiyor kazanabilmemiz için." ifadelerini kullandı.

Osayi'nin ardından söz alan Fred ise galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"İyi bir maç çıkarttığını düşünüyorum, bugün bir de gol attı. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aldığımız bu galibiyetten dolayı çok mutluyum. Yolumuza devam ediyoruz. Maç maç bakıyoruz. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Önümüzde Konferans Ligi'nda oynayacağımız bir maç var. İyi bir sonuç almak istiyoruz. Dinlenip çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Fenerli 6 ay önce Şikayet Et
    Sende iyisin osii
    Cevapla