Abdullah Avcı, Fenerbahçe'den iki futbolcuyu istiyor!

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'den Samet Akaydın ve Umut Nayir'i kadrosuna katmak istiyor.

GİRİŞ 17.10.2023 07:20 GÜNCELLEME 17.10.2023 09:34
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da yeniden göreve başlayan Abdullah Avcı devre arasında eksik noktalara takviye yapmak için Başkan Ertuğrul Doğan'dan söz aldı.

Vakit kaybetmeden transfer görüşmelerine başlayıp, devre arası transfer dönemi açılır açılmaz imzaları attırmak isteyen Abdullah Avcı ligin ikinci yarısına ekiksiz başlamak istiyor.

Savunmaya ve forvet hattına birer takviye yapmak isteyen Avcı'nın yerli listesinin en başında yer alan iki ismin Fenerbahçe'den olduğu ortaya çıktı.

Samet Akaydın ve Umut Nayir listede

Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkat çeken Samet Akaydın için Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlanan Abdullah Avcı'nın bu transferi çok istediği öğrenildi.

Avcı'nın Fenerbahçe'den transfer etmek istediği bir diğer isim ise Umut Nayir oldu. Sarı-Lacivertli ekipte forma şansı bulmakta zorlanan Umut'u gözüne kestiren Avcı, 30 yaşındaki futbolcuya bordo-mavili formayı giydirmek istiyor.



İsmail Kartal göndermek istemiyor

Ancak bu iki transferde Abdullah Avcı'yı bekleyen bir engel var. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal taraftarın büyük baskısına rağmen Samet Akaydın'ın Fenerbahçe'den gönderilmesine izin vermedi ve 29 yaşındaki futbolcuyu kimsenin beklemediği anlarda sahaya sürdü. Kartal'ın Samet Akaydın'la ilgili kesinlikle bir ayrılık ihtimaline sıcak bakmadığını biliniyor.



Umut Nayir'in durumu Batshuayi'ye bağlı

Umut Nayir konusunda ise Michy Batshuayi'nin durumu belirleyici olacak. Batshuayi'nin sürekli oynamak istemesinden dolayı Umut'a yeterli forma şansı veremeyen İsmail Kartal durumdan rahatsız. Batshuayi'nin hırçın tavırlarından memnun olmayan Kartal'ın devre arasında iyi bir teklif gelmesi durumunda Belçikalı golcünün satışını onaylayacak. Bu durum gerçekleşirse Umut Nayir'in de Fenerbahçe'den ayrılması zora girebilir.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 41
  • Abdullah 6 ay önce Şikayet Et
    Bizlerin fanatik tavrı kör ediyor ve bunca para milletin parası cukka uçuyor israf yazık
    Cevapla
  • Abdullah 6 ay önce Şikayet Et
    Bizlerin fanatik tavrı kör ediyor ve bunca para milletin parası cukka uçuyor israf yazık
    Cevapla
  • Bozkurt 6 ay önce Şikayet Et
    Umutta neymiş enis ile Bozok ne olacak dan dan çekilin yoldan Avcı geliyor vurabilir
    Cevapla
  • Boğaçhan 6 ay önce Şikayet Et
    Fener trabzonspora futbolcumu verir
    Cevapla
  • Sakin 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah yürekli bir federasyon gelirse küreselcilerden korkmadan yabancı sayısını dört beş yılda dörde beşe kademeli düşürür.
    Cevapla
  • Cem 6 ay önce Şikayet Et
    Oh 40 milyon TL bu sene 60 milyon tl seneye.guzel bir emekli ikramiyesi kariyerinin sonunda.bir daha şampiyonluk mu görebilecek .giden hoca bir sürü gereksiz futbolcu aldırdı .şimdi nasıl göndereceğiz diye kara kara düşünüyorlar.Avcı da aldirsin 15-20 topçu.sonra başkan hükümet bize sahip çıksın desin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle