Michy Batshuayi'nin menajeri İstanbul'a çağrıldı!

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin genel durumu teknik heyeti memnun etmiyor. Belçikalı yıldızın menajeri Meissa N'diaye İstanbul'a davet edildi. 30 yaşındaki golcünün tüm problemleri masaya yatırılıp çözüm aranacak.

GİRİŞ 11.10.2023 09:52 GÜNCELLEME 11.10.2023 10:54
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'nin genel durumu teknik heyeti memnun etmiyor.

Son Kasımpaşa maçında pozisyonlara girmesine rağmen normalde rahatlıkla atabileceği golleri kaçıran Belçikalı futbolcuda konsantrasyon eksikliğinin olduğu tahmin ediliyor.

MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Sezon başında takımdan ayrılmak isteyen hatta transferin son gününe kadar takımdan ayrılma ihtimali yüksek ifade edilen Batshuayi'nin menajeri Meissa N'diaye'nin İstanbu'a davet edildiği iddia edildi. Belçikalı yıldızın menajeri ile kapsamlı bir şekilde görüşüleceği Michy Batshuayi'de kafa karışıklığı varsa bunun sebeplerinin masaya yatırılacağı bildirildi.

İSMAİL KARTAL ÇÖZÜM ARIYOR

Teknik patron İsmail Kartal, takımda kalmasını istediği Batshuayi'nin bu şekilde yol yürümesini de istemiyor. Bir türlü takımdaki yeni rolüne alışamayan Belçikalı yıldız Avrupa maçlarında forma giymesine karşın ligde az süre almasını sorun ediyor. Batshuayi'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Ancak Fenerbahçe'nin sözleşmeyi 1 yıl uzatma hakkı da bulunuyor. 

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • FEVZİ 6 ay önce Şikayet Et
    Bu adama yıllık 3 milyon dolar mi Euro mu ne para veriyoruz. Nasıl yapmışız bu hatayı? Bir de kapris yapıyor. Var mı öyle şey
    Cevapla
  • Nevzat 6 ay önce Şikayet Et
    Gitsin! Kendini bi halt zannediyor!
    Cevapla
  • Ali Şanver KRALİ 6 ay önce Şikayet Et
    Takıma faydalı olmuyor , fazlalıklar satılsın
    Cevapla
  • malatya balabanlı 6 ay önce Şikayet Et
    İyi teklif varsa satılabilir . Vasat oyuncu Beşiktaşta da boş kaleye gol atamıyordu değişen bir şey yok yine aynı . Niye böyle oyuncular alınır hayret ediyorum . Son vuruş eksikliği var , yeteneği o kadar .
    Cevapla
  • Ayhan 6 ay önce Şikayet Et
    Iyi bir teklif almistir. Gitmek icin golleri kaciriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle