Batshuayi gerçeği ortaya çıktı! Kadroya neden alınmadı?

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Batshuayi'nin teknik bir kararla Spartak Trnava maçına saklandığı öğrenildi.

GİRİŞ 03.10.2023 09:05 GÜNCELLEME 03.10.2023 09:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Joshua King kaydetti.

Bu sonuçla ligdeki 7. maçından da galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, puanını 21'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

SAKATLIĞI YOK, TEKNİK BİR KARAR

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, sürprize imza attı ve Belçikalı yıldız Michy Batshuayi'yi Çaykur Rizespor maçının kadrosuna almadı. Batshuayi'nin teknik karar nedeni ile kadroya alınmadığı belirtildi. Ryan Kent de Ankaragücü maçında bu sebeple kadroda yer almamıştı.

BU SEZON 9 MAÇA ÇIKTI

Michy Batshuayi bu sezon Fenerbahçe formasıyla 9 maça çıktı. Belçikalı forvet, 3 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Batshuayi'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. 30 yaşındaki golcünün sözleşmesinde 1 yıl da opsiyon bulunuyor. Michy Batshuayi'nin güncel piyasa değeri ise 9 milyon Euro.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Ercisli 7 ay önce Şikayet Et
    İlk geldiğinde mesut ve ozanı yiyen Kartal şimdide batshuayi ve kenti yemeye çalışıyor. Her pozisyonda ağır kalan bencil oynayan ancak işler iyi gittiği için şimdilik görmezden gelinen dzekodan daha iyi olan batshuayi oynamıyor ilk maç dışında bi varlık gösteremeyen tadicten daha iyi olan kent oynatılmıyor ısrarla king oynatılıyor.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Şu yazdıklarına kendin inanıyorsan gerçeği görmüyorsun. Her tatil dönüşü balon gibi şişen ozan ile geçmişteki başarılarının arkasına saklanıp takıma birşey veremeyen mesut kendi kendisini harcamıştır. İsmail Kartal hakkaniyetli hoca olup kendi bindiği dalı kesmez. Sonuna kadar İsmail Kartal. Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Hakan vermez 7 ay önce Şikayet Et
    Sen ayni takimdan mi bahsediyorsun? Bence söylediklerini aynaya konusarak bi konus ve yüzüne iyice bak
    Cevapla
  • FENERBAHÇE 7 ay önce Şikayet Et
    ilk maç dışında bi varlık gösteremeyen Tadic demişsin, son oynanan lig maçı az bir daha full izle özellikle tadice odaklan, dzekodan için Her pozisyonda ağır kalan bencil oynayan demişsin, adamın hızlı olmasına gerek yok pozisyon bilgisi yeter yine en son maçta kaç pozisyona girdiğine bir bak. batshuayi tamam atletik ama pozisyona girme, kafa topu hakimiyeti, son vuruş dzeko!
    Cevapla
  • 1453 7 ay önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla