İsmail Kartal sakatlığı açıkladı: Kaburgalarında ezilme var

Erteleme maçında Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Osayi-Samuel'in kaburgalarında ezilme olduğunu açıkladı.

İsmail Kartal sakatlığı açıkladı: Kaburgalarında ezilme var
İsmail Kartal sakatlığı açıkladı: Kaburgalarında ezilme var
GİRİŞ 28.09.2023 20:13 GÜNCELLEME 28.09.2023 20:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Başakşehir maçı öncesi, Bright Osayi-Samuel'in sakat olduğunu açıkladı.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a konuşan Kartal, "Bright Osayi-Samuel'in kaburgalarında ufak bir ezilme vardı. Çok yük bindi, çok maç oynadı. Risk almak istemedik ve dinlendirmeye karar verdik." ifadelerini kullandı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Onun için her maç bir sürü goller yiyordu
    Cevapla
  • YAZIK 11 ay önce Şikayet Et
    Jesus 'un 3'lü savunması düşme hattındaki takımlardan bile 3 gol yedi. Bu yıl bir maçta 3 net pozisyona giren takım yok. KARTAL'ı eleştirmek yerine adamın yaptıklarını takdir etmek bu kadar mı zor ?
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    mecbur kalınca değil düzenli dinlendir elinde yeterince oyuncu var. jesus herkese hakkını verdi herkes 11 de oynadığı için hiç sorun çıkmadı.
    Cevapla
  • GERÇEK 11 ay önce Şikayet Et
    Jesus'un kendi sorundu. İdeal bir 11'i hiç olmadı. Sürekli takımla oynadı. Kafayı Arda'ya taktı. Seyirci ve yönetim baskısı olmasa hiç oynatmazdı. Jesus herkese hakkını vermedi. Kartal geçen hiç oynamayan sol beki bu yıl en iyilerden biri yaptı. İrfan takımdan gönderilsin derken en çok verimi ondan aldı. Yiğidi öldür ama hakkını ver. Düşme hattındaki takımlarda 3 gol yiyen takım 3 pozisy
    Cevapla