İsmail Yüksek'e Almanya'dan kanca!

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek, Alman ekibi Bayer Leverkusen'in radarına girdi.

GİRİŞ 27.09.2023 09:33 GÜNCELLEME 27.09.2023 09:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bu sezon oynadığı 12 maçı da kazanan Fenerbahçe'nin oyuncularına teklifler gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle birlikte performansı artan ve takımın değişilmez isimlerinden olan İsmail Yüksek için Almanlar ısrarını sürdürüyor.

LEVERKUSEN TAKİPTE

Yaz transfer sezonunda genç yıldız için Fenerbahçe'nin kapısını çalan Bayer Leverkusen "ret" cevabı almıştı. Ancak bu cevaba rağmen Xabi Alonso'nun çalıştırdığı Leverkusen, İsmail Yüksek'in peşini bırakmadı. Alman ekibinin 24 yaşındaki yıldız oyuncu için son maçlarına gözlemci gönderdiği öne sürüldü.

RESMİ TEKLİF YOLDA

Takvim'in haberine göre; İsmail Yüksek'in forma giydiği Ankaragücü, Nordsjaelland ve Alanyaspor maçlarını tribünden takip eden Alman gözlemcilerin sezon sonuna kadar takibini sürdüreceği öğrenildi. Leverkusen'in Ocak ayı ya da sezon sonunda resmi teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

İsmail Yüksek, 2020 yılında Gölcükspor'dan 65 bin Euro'ya transfer edilmişti. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 resmi maçta görev alan genç oyuncu 1 gol atarken 1 de asist üretti.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • kılıç 7 ay önce Şikayet Et
    Japonya maçında rakibini 80 metre kovalayıp penaltı yapmasına hayran kalmışlar.
    Cevapla
  • Mahmut 7 ay önce Şikayet Et
    Çok büyük bir meziyet senin zekan 80metreyi 1 saatte koşamaz bence.
    Cevapla
  • GERÇEK 7 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de ön libero her yere koşuyor. Almanya'da belli bölgesi var. Oradan başka bir yerde bir şeyler yapması istenmiyor. Kendi bölgesinden sorumlu. Gitse çok başarılı olur.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bayer Leverkusen ne zamandan beri alman devi
    Cevapla
  • ..... 7 ay önce Şikayet Et
    gidebilir ismail reis ama en az 15 milyon euro... aşağısı olmaz
    Cevapla
  • Alman Kuntz :) 7 ay önce Şikayet Et
    Çok koşuyor mücadele diyor ama dengesiz futbol oynuyor. Aklını hiç kullanmıyor eğitilmesi lazım. Kontrolsüz güç güç değildir. İyi bir futbol eğitimi alırsa başarılı olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle