Fenerbahçe’de Cengiz Ünder saha çalışmalarına başladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını yaptığı idmanla noktaladı. Sakatlığı bulunan Cengiz Ünder, takımdan ayrı şekilde saha çalışmalarına başladı.

GİRİŞ 23.09.2023 15:33 GÜNCELLEME 23.09.2023 15:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını yaptığı idmanla tamamladı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman, koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından iki gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sakatlığı bulunan Cengiz Ünder, takımdan ayrı olarak saha çalışmalarına başladı.
Fenerbahçe, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla maçın oynanacağı kente gidecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Reşo ağa 7 ay önce Şikayet Et
    çöp
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuk tam bir fiyasko, şişirilmiş bir balon. Gittiği hicbir takımda tutunamadı...
    Cevapla
  • MaReSaLL 7 ay önce Şikayet Et
    Cengiz beni şaşirtti pek verim alamiycaz sanirim eski cengizi ariycaz gibi.
    Cevapla
  • Levrock 7 ay önce Şikayet Et
    Biz parayi Cengize yatirdik ama aslinda Irfan Can Kahveciyi transfer ettik. Cengiz Irfan in en yakin Kankisi, o geldikten sonra Irfan müthis oynamaya basladi. Cengiz transferi tutmasa bile bu bizi teselli etmeye yeterli, yeterki Irfan böyle oynamaya devam etsin.
    Cevapla