Batshuayi: İnsanlar çok daha iyi bir Batshuayi izleyecek

Fenerbahçe'nin Belçikalı santrforu Batshuayi Nordsjaelland maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Batshuayi: İnsanlar çok daha iyi bir Batshuayi izleyecek
Batshuayi: İnsanlar çok daha iyi bir Batshuayi izleyecek
GİRİŞ 21.09.2023 22:36 GÜNCELLEME 21.09.2023 22:36

Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, 3-1 kazandıkları Nordsjaelland maçı sonrası konuştu.

Maçta 1 gol atan Batshuayi, "Açıkçası biraz karmaşık bir maç oldu. Takım olarak iyi bir pres ortaya koyduk. Kaliteli bir takıma karşı oynadık. Ama planımız işe yaradı. Beraber kalabilmek önemliydi galip gelmek adına, bence önemli işler yaptık." dedi.

Attığı gol öncesi takımın ön alandaki presi hakkında Batshuayi, "Önde baskı yaptık açıkçası. Rakip top oynaması seven bir takımdı. Biz de buna müsaade etmedik ve iyi işler yaptığımızı düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

"DAHA İYİ BATSHUAYI GELİYOR"

Belçikalı yıldız, "Açıkçası ben sahada süre aldığım için mutluyum. Sanırım 4 maç önce oynamıştım. Bugün iyi bir performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Bence zaman içinde insanlar çok daha iyi bir Batshuayi izleyecek." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.