İsmail Kartal'dan Tadic ve Dzeko kararı!

Fenerbahçe, sezona 10'da 10 yaparak başlasa da bazı oyunculardaki form düşüklüğü ve yorgunluk dikkati çekti. Kartal, bazı isimleri nadasa alacak.

İsmail Kartal'dan Tadic ve Dzeko kararı!
İsmail Kartal'dan Tadic ve Dzeko kararı!
GİRİŞ 20.09.2023 10:22 GÜNCELLEME 20.09.2023 16:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe bu sezon resmî maçlarda 10'da 10 yaparak tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza attı. Ancak ligde oynanan Antalyaspor maçında özellikle ilk yarıda ortaya konan kötü futbol ve takımdaki performans düşüklüğü İsmail Kartal'ı tedbir almaya itti.

KADRO DEĞİŞİYOR 

Tecrübeli hoca Konferans Ligi'nde oynayacakları Nordsjaelland maçında kadroyu değiştirmeye karar verdi. Uzun lig maratonunda bütün oyunculara ihtiyacı olduğunu söyleyen Kartal, bazı isimlerin form düşüklüğü bazılarını da yorgunluk sebebiyle kenara alacak.

YILDIZLAR DİNLENECEK

Nordsjaelland karşısında kalede yine Livakovic olacak. Savunma hattında Becao'nun yanında Djiku'ya forma vermeyi düşünen Kartal, Serdar Aziz'i kulübeye çekecek. Kırmızı kart cezası sebebiyle Antalyaspor maçında oynayamayan İsmail Yüksek de 6 numaradaki yerini alacak.

Orta sahada Fred'in yanında Mert Hakan formaya yakın. İrfan Can'ın yerine de Ryan Kent ter dökecek. Tadic-Dzeko ikilisini dinlendirmeyi düşünen Kartal, bu yıldızların yerine ise King ile Batshuayi'ye şans verecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • maho 7 ay önce Şikayet Et
    böyle yaparsan hayatın hatasını yaparsın
    Cevapla
  • Müfteri savar 7 ay önce Şikayet Et
    Hadi ya
    Cevapla
  • cellat 7 ay önce Şikayet Et
    eyvah eyvah eğer bu kadroyu çıkarırsa işi çok zor fb nin..benden söylemesi...
    Cevapla
  • Eyüp 7 ay önce Şikayet Et
    Mert hakan tam bir 1 lig topçusu, şüper ligde hiç bir takımda ilk 11 oynatmazlar, Fenerbahçeyi ancak tv den izlemeli nokta
    Cevapla
  • Mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    Mert Hakan oynatma hocam İsmail'in kırmızı kart görmesine neden oldu sahada ne yapacağını bilmiyor ileri değil geri oynuyor crespoyu oynat zayc oynat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle