Fenerbahçe'de büyük çıkmaz! İsmail Kartal'ın zor kararı

Fenerbahçe ön libero transferi yaparsa yabancı sayısı 16 olacak. Luan Peres'in sözleşmesi dondurulacak olsa da 1 yabancı fazlalığı söz konusu.

GİRİŞ 13.09.2023 11:14 GÜNCELLEME 13.09.2023 11:19
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ön libero mevkine transfer yapmaya hazırlanan Fenerbahçe'de yabancı kontenjanı problem olacak gibi görünüyor. Zira Sarı-Lacivertliler orta sahaya bir takviye daha yapması durumunda kadrosundaki yabancı futbolcu sayısı 16 olacak.

Bu TFF'nin izin verdiği sayıdan 2 fazla. Luan Peres'in sözleşmesinin dondurulması büyük ihtimal. Bu gerçekleşirse bile Fenerbahçe'de 1 yabancı futbolcu fazla olacak. Bu duruma çözüm bulmaya çalışan Sarı-Lacivertli kurmaylar bu ismi tespit etmek için çalışmalara başlamış durumda.

F.BAHÇE 2 GÜN İÇİNDE KARAR VERMEK ZORUNDA

Adaylar arasında Miguel Crespo, Ryan Kent ve Joshua King isimleri öne çıkıyor. Miguel Crespo'nun başka bir takıma kiralık oharak gönderilmesi geçtiğimiz günlerde söz konusu olmuş ancek bu girişimden bir sonuç alınamamıştı. Ancak her koşulda Fenerbahçe bunun kararını 2 gün içinde vermek ve uygulamak zorunda.

EN GÜÇLÜ ADAY CRESPO

Miguel Crespo adaylar arasında gönderilme ya da sözleşmesi dondurulma ihtimali en yüksek oyuncu olarak dikkat çekiyor.  

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • xy01 7 ay önce Şikayet Et
    TFFENER 'e rica edin hemen bir plan yaparlar nede olsa arka bahçe
    Cevapla
  • Kuş Kaffa 7 ay önce Şikayet Et
    Milli takıma orjinal bir sol bek ve santrafor bulamayız, doldurun her takıma yabancıları. Sadece İ.Kartal'ın değil her kulübün sorunu aynı. Bugün G.Antep aldığı yeni yabancılarla sayı 16 oldu. TS'de 17 oldu. Alırken ver milyon eurolar gönderirken ver milyon euroları.
    Cevapla
  • zahow 7 ay önce Şikayet Et
    neyin cikmazi arkadas crespo oynadginda tum ortasahayi sirtladi gelisimini ispat etti.kent kanatta etkili calimi ortasi herseyi var.. king kimdir bir sene yatti fenerde peres sakat olmasa bile pimi cekili bomba tam bir penaltici gecen sene bi ton hata yapti.. futbol bu kadar zor degil hakikaten dahi beyin istemiyor standart beyin yeterli…emir ortakayayi kiralik vericegine yedekleseydin
    Cevapla
  • Levrock 7 ay önce Şikayet Et
    Hani Lincoln un sözlesmesi dondurulacakti ? Luan Peres e ihtiyacimiz var adam iyi futbolcu, Crespo,King gereksiz. Ali yine yüzüne gözüne bulastirdin, yabanci kaleciye gerek yoktu, yine onun bunun agzini dinledin.
    Cevapla
  • kamiloğlu 7 ay önce Şikayet Et
    Bu arada; Fred daha önceki takımlarda 6 numara oynamış zaten. Luan peres, crespo, fayed maaş karşılığı Gaziantep FK'ya kiralanmalıdır. Böylece depremde zarar gören bir klube yardım etmiş olursunuz.
    Cevapla
  • Galatasaraylı 7 ay önce Şikayet Et
    Maaşlarını da ödeyip gönderecekseniz neden olmasın :) Yoksa bu iyilik olmaz kazıklamak olur :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle