Fenerbahçe'ye bonservissiz önerdiler!

Fenerbahçe ile anılan ve geçen yılı Lille'de kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki Andre Gomes'in sakatlık geçmişi iç açıcı değil. 2015-16 sezonundan bu yana 103 karşılaşma kaçırdı.

Fenerbahçe'ye bonservissiz önerdiler!
Fenerbahçe'ye bonservissiz önerdiler!
GİRİŞ 13.09.2023 09:39 GÜNCELLEME 13.09.2023 09:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Al-Musrati, Leander Dendoncker gibi isimlerle görüşmeler yapan Fenerbahçe yönetimine sürpriz bir öneri geldi... Everton'ın takımda düşünmediği Andre Gomes'i menajerler, sarı lacivertli yönetime sundu.

BONSERVİS TALEPLERİ YOK

İsmail Kartal ve ekibi, Portekizli orta sahayı değerlendirmeye alırken, İngiliz ekibinin bonservis talebi olmadığı belirtildi. 16 milyon Euro piyasa değerine sahip olan 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu sezon bitecek.

EN UZUN SAKATLIĞI TAM 109 GÜN SÜRDÜ

Geçen sezonu Lille'de kiralık geçiren Gomes'in sakatlık geçmişi pek iç açıcı değil... Tecrübeli orta saha, 2015-16'dan bu yana toplamda 103 maç kaçırdı. Tecrübeli oyuncu, en uzun süren sakatlığını 109 gün ile 2019-20 sezonunda Everton formasıyla yaşadı. 19 karşılaşmada takımını yalnız bıraktı. 

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Alex de Souza 7 ay önce Şikayet Et
    Ali koc yine eline yuzune bulastirdi 6 numara bulamadi yaziklar olsun gs kadrosu yine daha ustun yine kaliteli Ali gidecek neredeyse transfer yapmasini bilmiyor yaziklar olsun
    Cevapla
  • Dadas 7 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ye çok bile alsın hemen
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    misafir kardeş sende Eyüp sporu yani minik aslanı takip et tavsiyem
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    akif sen hull City yi takip et
    Cevapla
  • FENERBAHÇE li AKİF 7 ay önce Şikayet Et
    Sakatlık geçmişi berbat,onun için en iyisi gs ye onersinler, tribün kadrosunda diğer gs lilerle beraber oturur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle