Fenerbahçe'nin teklif yaptığı iki isim ortaya çıktı!

Kanarya'da Donny van de Beek ve Danilo Pereira isimleri ön plana çıktı. Sarı-Lacivertliler, iki oyuncudan birini kadroya katmak istiyor. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı. Kulüplerin yanıtı bekleniyor.

GİRİŞ 09.09.2023 10:30 GÜNCELLEME 09.09.2023 11:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Manchester United'dan Fred'in alınmasından sonra orta sahaya iyi bir 6 numara monte etmek istiyor. Sarı-Lacivertliler, 15 Eylül'e kadar devam edecek olan transfer döneminin içerisinde de arayışlarını sonlandırmayı planlıyor. Bu konu ile ilgili titiz bir çalışma yapan Kanarya'da Manchester United forması giyen Donny van de Beek ve PSG'den Danilo Pereira isimleri ön plana çıktı. Sarı-Lacivertli Yönetim, iki oyuncudan birini kadrosuna katmak için tüm imkanlarını da seferber etmiş durumda.

BONSERVİSİ 39 MİLYON EURO

26 yaşında Beek, 2020 yılında 39 milyon euro bedelle Ajax'tan Manchester United'a gitmişti. Hollandalı orta saha, 3 sezonda beklentileri karşılayamadı. Deneyimli oyuncu, 2021-22 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Everton'da geçirdi. Manchester United forması altında toplamda 60 maçta sahaya çıkan 26 yaşındaki başarı isim 2 kez gol sevinci yaşadı ve 2 asist yaptı. Donny van de Beek'in piyasa değeri 13 milyon euro. Hollandalı'nın 2019 yılında piyasa değeri 55 milyona kadar çıkmıştı. SarıLacivertliler, İngiliz ekibine kiralama teklifini iletti.

İLK 11'DEKİ YERİNİ KAYBETTİ

31 yaşındaki Pereira ise Manuel Ugarte'nin transferi sonrası 11'deki yerini kaybetti. Teknik direktör Luis Enrique, öğrencisini yedek başlatıp sonradan oyuna sokuyor. F.Bahçe Yönetimi'nin, güçlü fiziği ve ikili mücadelelerdeki başarısıyla ön plana çıkan Portekizli yıldızın durumuyla ilgili PSG'den bilgi almak için harekete geçtiği kaydedildi. Fransız ekibine satın alma opsiyonlu birlikte bir kiralama teklifi yapıldı. Sarı-Lacivertli Yönetim, PSG cephesinden gelecek yanıtı bekliyor.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • MERDOGAN 7 ay önce Şikayet Et
    Eli cebinde saygısız, görgüsüz Ali Koç !
    Cevapla
  • Kanarya 7 ay önce Şikayet Et
    Zoruna mı gitti
    Cevapla