Luka Modric'den Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri!

Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric, Arda Güler ve Dominik Livakovic hakkında röportaj verdi. Yıldız isim, röportajında Fenerbahçe'den de övgüyle bahsetti.

Luka Modric'den Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri!
Luka Modric'den Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri!
GİRİŞ 08.09.2023 14:45 GÜNCELLEME 08.09.2023 15:23

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Hırvat orta saha Luka Modric, Arda Güler ve milli takımdan arkadaşı Dominik Livakovic hakkında açıklamalarda bulundu.

Arda'nın sakatlığına vurgu yapan Modric, Livakovic'in Fenerbahçe'yi neden tercih ettiğini ve Fenerbahçe'nin neden cazibe merkezi olduğunu söyledi.



"Fenerbahçe cazibe merkezi"

Modric'in açıklaması şöyle:

"Livakovic gibi özel bir kalecinin Fenerbahçe'ye neden gittiğini anlamak güç değil. Arda Güler'in Real Madrid'e transferinden sonra Fenerbahçe, oyuncular için cazibe merkezi haline geldi. Arda Güler çok özel bir yetenek. Talihsiz bir sakatlık yaşadı ancak yaşı genç. Eski gücüne kavuşması uzun sürmez."

37 yaşındaki Modric, Real Madrid'de bu sezon 4 lig maçında forma giydi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.