Joao Pedro'dan dikkat çeken Fenerbahçe itirafı!

Fenerbahçe'de istenen performansı sergileyemeyen ve transfer döneminde Brezilya ekibi Gremio'ya kiralanan Joao Pedro, sarı-lacivertli takımdan ayrılmak istemediğini söyledi.

GİRİŞ 08.09.2023 10:52 GÜNCELLEME 08.09.2023 11:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

,Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekibi Gremio'ya transfer olan Joao Pedro, açıklamalarda bulundu. Pedro, yaptığı açıklamada Cagliari ve Fenerbahçe kariyerinden bahsetti.

"Cagliari, benim hayatımın bir parçası"

Cagliari tarihinin bir parçası olmanın güzel bir şey olduğunu ifade eden Pedro, "Cagliari'den ayrılmak benim için çok zordu. Cagliari, benim hayatımın bir parçası. Bu konudaki sessizliğim, zor verilen ayrılık kararının bir yansımasıydı. Çünkü, kolay değildi." dedi.

"Cagliari'ye dönme fırsatı bu yaz karşıma çıkmadı"

Gremio'ya transfer süreci hakkında "Ne yazık ki yapmak zorunda olduğum bir transferdi" diyen deneyimli santrafor, "Söylenenleri, konuşulanları anlayışla kabul ediyorum ama o anda benim için belki de en iyisinin ne olduğunu da düşünmek zorundaydım. Uğruna birçok gece uykusuz kaldığım çok kişisel bir seçimdi. Kendim, ailem ve genel olarka hayatım için doğru seçimi yapmak zorundaydım. Cagliari'ye dönme fırsatı bu yaz karşıma çıkmadı." şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyordum"

Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğini de sözlerine ekleyen Joao Pedro, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"İtalya'ya geri dönme fırsatı ortaya çıkmadı. Birçok kişi bana yazdı çünkü Fenerbahçe'den ayrılma ihtimalim vardı. Birkaç söylenti çıktı ama hiçbir İtalyan kulübü bana teklif yapmadı. Peki ya teklif olsaydı? Değerlendirebileceğim bir ihtimal olurdu. Ancak, İtalyan kulüpleri masada değildi. Prensip olarak Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyordum. Uzun uzun düşünülmüş bir seçim değildi. O an geldi ve ben de Gremio'yu kabul ettim."



28 maçta 5 gol attı

Fenerbahçe'ye geçen sezon Serie A ekibi Cagliari'den transfer olan Pedro, Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle iyi bir sezon geçirmedi. Sarı-Lacivertli forma ile tüm kulvarlarda 28 maça çıkan Brezilya asıllı İtalyan golcü, 5 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Müfteri savar 7 ay önce Şikayet Et
    Pedro olmadı
    Cevapla
  • Recep 7 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe emekliler kulübü at imzayı dört beş sene Fenerbahçe taraftarından sonra herkes mutlu şampiyon olmuş olmamış
    Cevapla