Fenerbahçe, Batshuayi'nin alternatifini buldu!

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin satışı gerçekleşirse yönetim, bonservisi elinde olan Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos'u transfer edebilir.

GİRİŞ 29.08.2023 12:11 GÜNCELLEME 29.08.2023 12:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken Sarı-Lacivertli kulübün Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'ye teklifler gelmeye devam ediyor. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi Batshuayi için gelen teklifleri yeterli bulmadı.

ALTERNATİFİ ALFREDO MORELOS

Ancak teklifler istenilen rakamlara ulaşırsa Fenerbahçe yönetimi Michy Batshuayi'nin transferine izin verebilecek. Bunun üzerine Fener yönetimi Batshuayi'nin alternatiflerine yönelmiş durumda. Yine gelen bilgilere göre Belçikalı golcü için istenilen rakam teklif edilirse Fenerbahçe şu anda boşta olan Kolombiyalı yıldız golcü Alfredo Moreles'i kadrosuna katmak istiyor.

Ama bu transfer için öncelikle Batshuayi'nin değerini bularak satışının gerçekleşmesi gerekiyor. Daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelen Morelos son olarak Glasgow Rangers takımında forma giymişti. 27 yaşında ve 1.77 boyunda olan Morelos güçlü ve atletik fiziğiyle rakip savunlara zorluk çıkartan biri isim.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Kuş Kaffa 8 ay önce Şikayet Et
    Hızlı davranmak lazım, yoksa pendikspor 5 milyon euro verir alır :))
    Cevapla
  • GERÇEK 8 ay önce Şikayet Et
    Adam sahada huzursuz çıkarken huzursuz...Ayaģına kafasına top bekliyor. Tavırlarından gitmek istediği belli.Huzuru bozdurmayın gönderin gitsin.
    Cevapla
  • oğuz 8 ay önce Şikayet Et
    Çok doğru bir karar , hava hakimiyeti yok,, adam geçemiyor, gitmesi iyi olur. İsmail Kartal bu işi biliyor.
    Cevapla
  • beykozlu 8 ay önce Şikayet Et
    morales midir nedir fulbolcu tipi yok onda :)
    Cevapla
  • osmanlı 8 ay önce Şikayet Et
    gaza gelmeyin batsu iyidir.tutmaya çalışın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle