Fenerbahçe'de ayrılık kapıda! O isme yol göründü

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, bu sezon kadroda düşünülmeyen isimlerden Miguel Crespo'ya Serie A ekibi Genoa talip oldu.

GİRİŞ 27.08.2023 15:18 GÜNCELLEME 27.08.2023 15:26
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de bu sezon kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Miguel Crespo, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, Serie A takımlarından Genoa'nın Portekizli futbolcu ile görüşmelerine devam ettiği ve kısa süre sonra transferin resmileşebileceği aktarıldı.

Haberin devamında Çizme ekibinin 26 yaşındaki futbolcunun transferini hafta başında tamamlamayı planladığı belirtilirken Crespo'nun da ilgiye sıcak baktığı ifade edildi.

2021'DE TRANSFER EDİLDİ

Fenerbahçe'ye 2021 yılında Portekiz takımlarından Estoril'den katılan Miguel Crespo, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 65 maçta 4 gol 6 asistlik performans ortaya koydu.

Bu sezon kadroda düşünülmeyen ve fazla forma şansı bulamayan Portekizli orta saha, şimdiye kadar sadece 3 maçta görev aldı. 

Piyasa değeri 8 milyon euro olan 26 yaşındaki oyuncunun daha fazla süre alabileceği bir takımda oynamak istediği biliniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Fikret 8 ay önce Şikayet Et
    TT Arena fatihi
    Cevapla
  • Tırıs 8 ay önce Şikayet Et
    Takımda Ferdiden sonra en iyi oynayan oyuncu. Yerini kimle dolduracaklar acaba?
    Cevapla
  • adalet 8 ay önce Şikayet Et
    yazık olur satmayın çok iyi bir oyuncu
    Cevapla
  • Burhanettin 8 ay önce Şikayet Et
    Bunu gönderip alın taliscayı vede kesin şampiyon olur fener taliscayla yoksa onca transfer boşa gitmiş olur ali koç başkan bu sese kulak ver adam gölcü frikikde güzel atıyor az paragöz ama o kadarda olsun talisca fenere yakışır
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    İyi topcu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle