Bruma, 4 yıl sonra yeniden milli takıma çağrılabilir

Fenerbahçe'den 6.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz'in Braga takımına transfer olan Bruma, ülkesinde sezona fırtına gibi başladı. 28 yaşındaki yıldız, milli takıma da yeniden göz kırptı.

Bruma, 4 yıl sonra yeniden milli takıma çağrılabilir
Bruma, 4 yıl sonra yeniden milli takıma çağrılabilir
GİRİŞ 23.08.2023 21:58 GÜNCELLEME 23.08.2023 22:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den Braga'ya 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Bruma, Portekiz'de sezona müthiş başladı.

Yeni sezonda çıktığı 4 resmi maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki futbolcu, Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Martinez'in gözüne girdi. Martinez, Bruma'yı aday kadroya davet etmeyi düşünüyor.

4 SENE SONRA GERİ DÖNÜYOR

Bruma'nın, Portekiz'in eylül ayında oynayacağı Slovakya ve Lüksemburg maçlarında kadroda olması bekleniyor. Böylece Bruma, 4 sene sonra yeniden milli formayı giyecek.

Portekiz Milli Takımı'nda son olarak 14 Kasım 2019 tarihinde forma giyen Bruma, milli formayla 9 kez sahaya çıktı. 28 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Amasyalı 8 ay önce Şikayet Et
    Ülkesi dışında aynı başarıyı yakalayamıyor, Fenerbahceyle ne alakası var. Ayrıca Fenerbahce bonservisinden iyi para kazandı.
    Cevapla
  • bir dost 8 ay önce Şikayet Et
    O zaten :)
    Cevapla
  • Bysakalliadam 8 ay önce Şikayet Et
    Haber kapagindaki resimde çorumlu amir ebenzettim oyle girdim :)
    Cevapla
  • Başlık 8 ay önce Şikayet Et
    He bütün takımlarda tutundu ama FENERBAHÇE de tutunamadı öyle mi? Başlıkları özellikle atan bir şahıs var mı ? Neden bu düşmanlık?
    Cevapla