Fenerbahçe yarın Twente'yi konuk edecek!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında yarın Hollanda'nın Twente takımını konuk edecek.

GİRİŞ 23.08.2023 10:40 GÜNCELLEME 23.08.2023 11:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında yarın Hollanda'nın Twente takımıyla karşı karşıya gelecek.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı İngiliz Andrew Madley yönetecek. Madley'in yardımcılıklarını Ian Hussin ve Daniel Cook yapacak.

Bu sezon Avrupa'da 4, ligde 2 olmak üzere toplamda oynadığı 6 resmi maçı da kazanan Fenerbahçe, rakibini yenerek rövanş öncesi avantaj sağlamayı hedefliyor.

Avrupa'da oynadığı maçlarda rakip filelere 15 gol bırakan sarı-lacivertliler, kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

Fenerbahçe, ligde ise 2 maçta 4 gol atarken, 1 gol yedi.

Fenerbahçe'de eksik yok

Fenerbahçe'nin Twente karşısında UEFA'ya bildirdiği kadrodan eksik ismi bulunmuyor.

Kadrodaki isimlerden ​​​​​​​Luan Peres ve Miha Zajc sakatlıklarını atlatırken, Serdar Aziz'in durumu son idmanın ardından belli olacak.

Kadro

Fenerbahçe'nin UEFA'ya bildirdiği listede şu oyuncular yer aldı:

Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Luan Peres, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek, Fred Santos, Sebastian Szymanski, Miha Zajc, Joshua King, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir.

Bu arada Fenerbahçe'nin maçtan 24 saat öncesine kadar 2 oyuncu değişiklik hakkı bulunuyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
  • Alper 8 ay önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray taraftarı olarak Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Ülke içinde rakip olsak da yurtdışında tek yüreğiz. Aksi düşünülemez
    Cevapla
  • fred 8 ay önce Şikayet Et
    galatasaraya gelince temsilcimiz bize gelince Fenerbahçe iyiymiş
    Cevapla
  • Eşzeko 8 ay önce Şikayet Et
    Hangi ülke takımı olduğu belli olmayan Febeme her vurduğun gol her yediğin ofsayt olsun haydi Twente seninleyiz Welcome to Kadiköy Kayak Merkezi Not:Molde-Gs sayfasına gelip Gs'ye başarı dilemeyen Moldeyi tutan develere cevabımdır..Kıssasta hayat vardır..
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    anya Konya yarın belli olacak. şimdiye kadar mahalle tskimlarimi yenerek geldi. şimdi gerçek bir takım ile oynayacak. twente rahat türü geçer diye tahmin ediyorum zira kiev de Beşiktaşa üstünlük sağlar. gent te demirspora. Tek cimbom belki türü rahat geçebilir.
    Cevapla
  • ahmet yılmaz gs 8 ay önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle