Dzeko, yeni yıldızı değerlendirdi! "Çok iyi bir transfer"

Fenerbahçe’nin Bosnalı yıldızı Edin Dzeko, Samsunspor maçında hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını söyledi. Dzeko, Cengiz Ünder ve Fred transferleri için de görüşlerini paylaştı.

GİRİŞ 22.08.2023 00:39 GÜNCELLEME 22.08.2023 11:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Samsunspor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle ayrılan Fenerbahçe’de takım kaptanı Edin Dzeko maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Attığı golü, yeni transferleri ve galibiyeti değerlendiren Dzeko, yeni başarılara aç olduklarını söyledi.

İlk yarıda gol atamadıklarını ama sabırlı oyunla golü bulduklarını ifade eden Edin Dzeko, “Buraya kazanmak için gelmiştik. Nasıl olduğunun bizim için önemi yoktu. Galip gelmek önemliydi. İlk yarıda gol atmayı başaramadık. Takım olarak sakin oynamaya devam ettik. 2. yarıda istediğimiz golleri bulduk ve hak edilmiş bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Cengiz Ünder’in Roma’daki ilk asistinin de bana olduğunu bilmiyordum. Kendisi harika bir oyuncu. Takımımıza da katkısı çok olacak. Şu an fit değil. Roma’da 3 yıl oynadık. Kendisini çok iyi tanıyorum. Fiziksel olarak da hazır olduğunda daha iyi olacak. Kendisi ile çok iyi anlaşıyoruz. Roma’dan da alışık olduğumuz gibi ilk golünü bana attırdı. Fred’de çok büyük bir oyuncu. Takımımıza çok büyük katkıda bulunacak. Cengiz gibi yüzde 100 hazır değil. Bu yüzden sahada kramplar yaşadılar. Bizlere göre az maç oynadılar. Fred’i anlatmaya gerek yok. Brezilya milli takım oyuncusu. Golünün iptal olması onun için şanssızlık. Fenerbahçe için çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum” dedi.

"Her zaman aç olmamız gerekiyor"

Gelecek maçlar hakkında da konuşan Dzeko, “Bugün attığım gol de geçmişte kaldı. Benim için önemli olan maçı kazanmak. Önümüzde birçok zor maç var. UEFA Konferans Ligi ve ligde birçok maçımız olacak. Dolayısıyla geçmişe bakma şansımız yok. Yeni oynayacağımız maçlara ve galibiyetlere odaklanmamız gerekiyor. Her zaman aç olmamız gerekiyor. Geçmişe bakmamanın doğru yol olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Fred oyuncumu yahu
    Cevapla
  • Yılmaz 8 ay önce Şikayet Et
    Saygısızlık yapma çok ayıp
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    şu ana kadar mahalle takımları ile maç yaptılar. asıl maç bu hafta twente ile. orada belli olacak kimin ne mal olduğu
    Cevapla